Geen producten (0)
Geen producten (0)
Meerdere meters = 1 geheel
Aluminium gaas zwart 120 cm
 

Aluminium Horgaas Zwart 120 cm breed p/m1

€ 15,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Aluminium horgaas zwart 120 cm breed

Horrenbouw biedt u de gelegenheid zwart aluminium horrengaas te bestellen met een breedte van 120 cm en een lengte naar keuze. De maaswijdte bedraagt ongeveer 1,2 x 1,3 mm. Aluminium horgaas is sterker dan het standaard glasfiber horgaas. In dit geval gaat het om het zogenaamde '18 x 16' gaas, wat betekent dat er 18 horizontale en 16 verticale draden lopen per viekante inch (2,53 cm/2). Simpel gezegd betekent het dat dit extra sterk aluminium gaas is. Het aluminium horgaas is per strekkende meter verkrijgbaar. U vult bij 'aantal' het aantal strekkende meters in. Wanneer u meerdere meters aluminium horgaas bestelt wordt dit als een geheel geleverd, dus niet per losse meter stukken.

Aluminium horgaas zwart en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste horgaas te bieden. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Direct sterk zwart aluminium horgaas 120 cm breed bestellen

Heeft u aluminium horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw rol aluminium gaas snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op per mailof telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.