Geen producten (0)
Geen producten (0)
Meerdere meters = 1 geheel
Nieuw!
Aluminium gaas zwart 100 cm
 

Aluminium Horgaas Zwart 100 cm breed p/m1

€ 12,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 100 x 0 cm
Omschrijving

Aluminium horgaas zwart 100 cm breed

Horrenbouw biedt u de gelegenheid zwart aluminium horrengaas te bestellen met een breedte van 100 cm en een maaswijdte van ongeveer 1,2 x 1,3 mm. Aluminium horgaas is sterker dan het standaard glasfiber horgaas en wordt gebruikt voor vele doeleinden. Het betreft hier aluminium horgaas met de officiele aanduiding '18 x 14', wat inhoudt dat er 18 verticale en 14 horizontale draden lopen per vierkante inch (2,53 cm/2). In de volksmond is het zwart aluminium gaas, echter is de officiele aanduiding 'charcoal'. Ook wordt het wel antraciet genoemd. Het aluminium horgaas is per strekkende meter verkrijgbaar. U vult bij 'aantal' het aantal strekkende meters in. Wanneer u meerdere meters zwart aluminium horgaas bestelt wordt dit als een geheel geleverd, dus niet per losse meter stukken.

Aluminium horgaas en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horren en heeft de focus en kennis om u het juiste aluminium horgaas te bieden. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Direct zwart aluminium gaas 100 cm bestellen

Heeft u zwart aluminium horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw rol aluminium vliegengaas vanuit voorraad snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.