Geen producten (0)
Geen producten (0)
Meerdere meters = 1 geheel
Aluminium horrengaas 120 cm Aluminium gaas 120 cm breed
1 2
 

Aluminium Horgaas 120 cm breed p/m1

€ 14,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Omschrijving

Aluminium horgaas 120 cm breed

Horrenbouw biedt u de gelegenheid aluminium horrengaas te bestellen met een breedte van 120 cm en een maaswijdte van ongeveer 1,2 x 1,3 mm. Aluminium horgaas is sterker dan het standaard glasfiber horgaas. Het aluminium horgaas is per strekkende meter verkrijgbaar. U vult bij 'aantal' het aantal strekkende meters in. Wanneer u meerdere meters aluminium horgaas bestelt wordt dit als een geheel geleverd, dus niet per losse meter stukken. Het betreft hier zogenaamd 18 x 14 gaas, dit is net wat dunner / soepeler dan de andere soorten aluminium gaas welke 18 x 16 zijn.

Aluminium horgaas en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste horgaas te bieden. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Direct aluminium horgaas 120 cm breed bestellen

Heeft u aluminium horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw vliegengaas snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren. Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.