Geen producten (0)
Geen producten (0)
Op aanvraag leverbaar, alleen afhalen!
Op aanvraag
Lang raamhorprofiel 600 cm Voorbeeld scharnierende voorzethor 3
1 2
 

600 cm Raamhorprofiel 26 mm Professioneel

€ 44,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Lange horprofielen voorzet 26 mm 600 cm 

Voor het zelf maken van uw vaste raamhor gebruikt u 26 mm horprofielen. Deze worden gebruikt voor ramen die naar buiten draaien en kiepen. Bent u op zoek naar lange raamhorprofielen van 600 cm? en horonderdelen? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Deze profielen worden aangeboden in de kleuren Wit (RAL9010), Creme (RAL9001) en Grijs Geanodiseerd. U kunt uw kleur kiezen in het keuzemenu. Een andere naam voor raamhorprofiel is 'voorzethorprofiel'. Nieuw: Voorzetprofielen leverbaar in de kleur antraciet 7016!

Let op, deze profielen zijn alleen op aanvraag leverbaar! (In principe) alleen mogelijk om af te halen! Neem contact op voor meer info. 

Horprofielen lange lengte en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste horprofielen te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Montage en verbinding raamhorprofielen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een horprofiel te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij ons koopt u raamhorprofielen in diverse maten en kleuren. U heeft 2 montagemogelijkheden:

  • In de dag / in het kozijn
  • Op de dag / op het kozijn

De raamhorren zijn te verbinden door DHZ 26 mm hoeken of door verstekhoeken. Montage gaat door middel van wervels en scharnieren, vaak in combinatie met een magneet en handgreep. U vindt deze producten bij de horonderdelen

Direct lange horprofielen bestellen

Heeft u horprofielen gezien die aan uw wensen en specificaties voldoen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw voorzethorprofielen thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.