Geen producten (0)
Geen producten (0)
Op aanvraag leverbaar!
Op aanvraag
Lange horprofielen 300 cm voorzet Voorbeeld scharnierende voorzethor 4
1 2
 

300 cm Raamhorprofiel 26 mm Professioneel

€ 26,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Op aanvraag (max 7 dagen)
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 300 x 0 x 0 cm
Omschrijving

Horprofielen voorzet 26 mm 300 cm diverse kleuren

Voor het zelf maken van uw vaste raamhor gebruikt u 26 mm horprofielen. Deze worden gebruikt voor ramen die naar buiten draaien en kiepen. Bent u op zoek naar raamhor profielen en horonderdelen? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Deze profielen worden aangeboden in de kleuren Wit (RAL9010), Creme (RAL9001) en Grijs Geanodiseerd. U kunt uw kleur kiezen in het keuzemenu.

Nieuw: Voorzetprofielen leverbaar in de kleur antraciet 7016!

Let op, deze profielen zijn alleen op aanvraag leverbaar! Ook kunnen deze alleen speciaal verzonden worden als zijnde palletvracht, waarvoor een meerprijs geldt van 55 euro. U kunt de extra verzendkosten voldoen door dit product mee te bestellen. 

Let op: u kunt ook profielen van 200 cm verlengen met de verstelbare verstekhoek. Deze kunt u op 180 graden zetten en zo 2 profielen op elkaar zetten. Indien recht afgezaagd en gebruik makend van tussenprofielen voor de stevigheid is dit een prima werkend alternatief. Zie hier: Profiel verlengen met verstelbare verstekhoek

Lange horprofielen en Horrenbouw

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren. Tegenwoordig is het ook mogelijk lange horhorprofielen te bestellen met een lengte van 300 cm. Vanwege de lengte komen er wel extra zendkosten. Naast de lange horprofielen worden ook alle bijbehorende horonderdelen aangeboden zodat u een complete grote hor kunt maken.

Montage en verbinding lange raamhorprofielen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een horprofiel te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij ons koopt u raamhorprofielen in diverse maten en kleuren. U heeft 2 montagemogelijkheden:

  • In de dag / in het kozijn
  • Op de dag / op het kozijn

De raamhorren zijn te verbinden door DHZ 26 mm hoeken of door verstekhoeken. Montage gaat door middel van wervels en scharnieren, vaak in combinatie met een magneet en handgreep. U vindt deze producten bij de horonderdelen

Direct lange horprofielen bestellen

Heeft u horprofielen gezien die aan uw wensen en specificaties voldoen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw voorzethorprofielen thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.