Geen producten (0)
Geen producten (0)
Op aanvraag leverbaar!
Lange horprofielen 300 cm voorzet
 

300 cm Raamhorprofiel 26 mm Professioneel

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd Op aanvraag (max 7 dagen)
Specificaties
Netto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Horprofielen voorzet 26 mm 300 cm diverse kleuren

Voor het zelf maken van uw vaste raamhor gebruikt u 26 mm horprofielen. Deze worden gebruikt voor ramen die naar buiten draaien en kiepen. Bent u op zoek naar raamhor profielen en horonderdelen? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Deze profielen worden aangeboden in de kleuren Wit (RAL9010), Creme (RAL9001) en Grijs Geanodiseerd. U kunt uw kleur kiezen in het keuzemenu. Een andere naam voor raamhorprofiel is 'voorzethorprofiel'. Let op, deze profielen zijn alleen op aanvraag leverbaar! Ook kunnen deze alleen speciaal verzonden worden als zijnde palletvracht, waarvoor een meerprijs geldt van 50 euro. 

Let op: u kunt ook profielen van 200 cm verlengen met de verstelbare verstekhoek. Deze kunt u op 180 graden zetten en zo 2 profielen op elkaar zetten. Indien recht afgezaagd en gebruik makend van tussenprofielen voor de stevigheid is dit een prima werkend alternatief. Zie hier: Profiel verlengen met verstelbare verstekhoek

Horprofielen en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste horprofielen te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Montage en verbinding raamhorprofielen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een horprofiel te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij ons koopt u raamhorprofielen in diverse maten en kleuren. U heeft 2 montagemogelijkheden:

  • In de dag / in het kozijn
  • Op de dag / op het kozijn

De raamhorren zijn te verbinden door DHZ 26 mm hoeken of door verstekhoeken. Montage gaat door middel van wervels en scharnieren, vaak in combinatie met een magneet en handgreep. U vindt deze producten bij de horonderdelen

Direct bestellen

Heeft u horprofielen gezien die aan uw wensen en specificaties voldoen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw voorzethorprofielen thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.