Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dubbele plissé hordeur tot 260 cm breed

€ 468,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Materiaal Aluminum/ kunststof
Gaas Geplisseerd
Bevestiging Tape en/ of schroeven
Montage Links of Rechts in het kozijn
Cassettebreedte 8 tot 10 cm
Dikte Cassette 3,4 cm
Hoogte Bovengeleider 6 cm
Dikte Bovengeleider 3,6 cm
Hoogte Onderstrip 0,5 cm
Breedte Onderstrip 3,7 cm
Maximale totale breedte 190 cm (dubbele plissé hordeur 380 cm)
Maximale totale hoogte 272 cm
Verpakking Kartonnen doos
Vervoerder DHL
Levertijd 3 tot 4 werkdagen voor standaardkleuren
Omschrijving

Plissé hordeur nodig?

Wilt u uw oude en versleten plissé hordeur vervangen door een nieuwe? Onze topkwaliteit hordeuren zijn bestand tegen weersinvloeden. Sterk, effectief en decoratief.

Download onderstaande bestelformulier voor een exacte prijsopgaaf. De bestelling is nog niet definitief, wij nemen contact op. 

Bestelformulier

Plissé hordeuren en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste plissé hordeur te bieden. Door onze ervaring en relaties, bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten soorten en kleuren. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Diverse breedtes, hoogtes en kleuren mogelijk

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om uw plissé hordeur eenvoudig te bestellen. Kies de toepassing die bij u past. Bij ons koopt u originele hordeuren in diverse kleuren, breedtes en hoogtes, Wij verkopen 9 breedtes professioneel horrengaas:

Direct dubbele plissé hordeur bestellen

Heeft u een plissé hordeur gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Kies uw breedtemaat. Bij de opties selecteert u de gewenste hoogte en de benodigde kleur. Vervolgens bezorgen wij uw hordeur thuis en kunt u zorgeloos genieten van het mooie weer.

 

Plisse hordeuren onderscheiden zich van traditionele hordeuren of rolhordeuren door middel van zijn kwaliteit, design en zijn functionaliteit. Alle plisse hordeuren zijn voorzien van zwart geplisseerd gaas. Dit horrengaas is speciaal gemaakt om te  plisseren. In tegenstelling tot rolhordeuren rolt het gaas niet op, maar vouwt het horgaas terug op in zijn cassette. Deze hordeuren blijven in iedere gewenste stand staan en ze kunnen ook nog eens een stootje verdragen. Veilig en ideaal voor huishoudens met kinderen. Indien het gaas van de plisse vouwhordeur wordt vervormt, dan kan de deur zeer gemakkelijk worden teruggebracht in zijn oorspronkelijke staat. De deur is uitneembaar en kan dus buiten het seizoen uit het kozijn worden gehaald en tijdens het seizoen gemakkelijk opnieuw worden vastgeklikt in het kozijn.

 

WAAR WORDEN PLISSE HORREN VAAK GEBRUIKT? Plisse horren worden vooral toegepast bij schuifpuien, terrasdeuren, tuindeuren. De deuren zijn decoratief en in alle ral kleuren verkrijgbaar. Plisse vouwhorren worden tevens veelvuldig ingezet bij horecagelegenheden, campings, hotels en op kantorencomplexen.

Originele Japanse plissehordeur vanaf 199,95 gratis thuisbezorgd met Omruilgarantie

HOE MOET IK METEN? 

Download hier de meetinstructies

 


BREEDTE DEUR OPMETEN
Meet de breedte van de deuropening, dus de ruimte tussen het kozijn.
U kunt kiezen uit drie standaard breedtes: 96 cm, 130 cm of 160 cm.
U past de breedte eenvoudig aan door de koof en de geleiderstrip af te korten met een ijzerzaag.

HOOGTE DEUR OPMETEN 
Meet de hoogte van de deuropening, van de drempel tot het kozijn aan de bovenkant.
27 beschikbare hoogtematen.
Zorg ervoor dat u de juiste maat opgeeft bij het bestellen van uw hordeur
De deur kan niet worden ingekort in hoogte. Binnen de opgegeven maatrange past uw deur altijd.

SCHUINE DREMPEL OF KOZIJN? 
Doordat sommige drempels schuin lopen of kozijnen niet recht zijn volstaat een standaard geleidestrip niet en heeft u een schuin aflopende strip nodig. In dat geval bieden wij de mogelijkheid om deze optioneel in onze webshop mee te bestellen bij het selecteren van uw product.

 

2 KEER METEN 
De horren van horrenbouw.nl zijn zo gemaakt dat kleine maatafwijkingen in veel gevallen opgelost kunnen worden, maar we raden u uiteraard aan zo zuiver mogelijk te meten met een goede rolmaat om zo eventuele meetfouten uit te sluiten. Het is verstandig om voor de zekerheid twee keer te meten, of iemand anders de maat te laten controleren.  

ZIT MIJN DEURGREEP NIET IN DE WEG?
Eventuele uitstekende deuraccessoires, zoals een deurgreep of deurknippen zijn meestal geen probleem om een plissé hordeur te plaatsen. Bij een gesloten deur zit de plissé hordeur namelijk altijd opgeborgen in de cassette.

HOE MONTEER IK MIJN PLISSE HORDEUR?

Download hier de montage instructies

Voordat u begint met de montage van de plisse hordeur moet u de drempel en de kozijnen goed schoon en vetvrij maken. Hier moet later de powertape op kunnen hechten.

 

 

1. Meet de breedtemaat en trek hier 5 mm. speling vanaf. 
Zaag de bovengeleider op de breedtemaat - 5mm.
Boor 3 gaatjes door de bovenkant van 4 mm. Plaats de afwerkkapjes op de geleider en plaats de bovengeleider.

2. Zaag de ondergeleider op de breedtemaat en plak deze op de grond/drempel. Zorg dat de middenlijn van de bovengeleider gelijk ligt met die van de ondergeleider.

3. De sticker UPSIDE op de hordeur geeft de bovenzijde aan. Verdeel de montageclips aan de achterzijde van de bak en haal het beschermingspapier van de dubbelzijdige tape af. Zet het pakket tussen de boven en ondergeleider. Zorg dat de deur op de grond blijft en duw hem stevig tegen de stofvrije, ontvette, droge deurstijl.

4. Laat de tape even 10 minuten aanhechten en verwijder dan de cassette weer door aan de onder of bovenkant los te trekken. Zo blijven de montageclips op het kozijn geplakt. Schroef de montageclips vast.

Klik de cassette weer aan de montageclips (let op de sticker "Upside") en controleer de werking van de hordeur.

HOE ONDERHOUD IK MIJN PLISSEDEUR? 
In principe heeft u geen omkijken naar onderhoud van uw deur. Toch is het altijd mogelijk dat vuil ervoor zorgt dat de ketting minder soepel gaat lopen of dat uw horrengaas vies wordt. Wij raden u aan om 1 x per jaar de ketting te beoordelen op vuil en deze te reinigen indien u dat noodzakelijk vindt. Gebruik uitsluitend siliconespray om de ketting mee te smeren.

Het horrengaas kunt u dubbelzijdig reinigen met elke huishoudelijke stofzuiger. U mag het horgaas ook afdoen met water zonder sop.