Geen producten (0)
Geen producten (0)

Plissé hordeur tot 130 cm breed

€ 395,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Materiaal Aluminum/ kunststof
Gaas Geplisseerd
Bevestiging Tape en/ of schroeven
Montage Links of Rechts in het kozijn
Cassettebreedte 8 tot 10 cm
Dikte Cassette 3,4 cm
Hoogte Bovengeleider 6 cm
Dikte Bovengeleider 3,6 cm
Hoogte Onderstrip 0,5 cm
Breedte Onderstrip 3,7 cm
Maximale totale breedte 130 cm (dubbele plissé hordeur 260 cm)
Maximale totale hoogte 272 cm
Verpakking Kartonnen doos
Vervoerder DHL
Levertijd 2 - 4 weken (maatwerk)
Omschrijving

Plissé hordeur tot 130 cm breed

Plisse hordeuren onderscheiden zich van traditionele hordeuren of rolhordeuren door middel van zijn kwaliteit, design en zijn functionaliteit. Onze topkwaliteit plissé hordeuren zijn sterk, effectief en decoratief. Tevens zijn ze bestand tegen de weersinvloeden. Horrenbouw levert de plissé hordeuren 130 cm op maat. U kunt deze deuren bestellen door het formulier in te voeren. Het betreft hier maatwerk, dus let goed op de meetinstructies. Alle plisse hordeuren zijn voorzien van zwart of grijs geplisseerd gaas (grijs gaas tot een maxiale breedte van 2600 mm). Dit horrengaas is speciaal gemaakt om te plisseren. In tegenstelling tot rolhordeuren rolt het gaas niet op, maar vouwt het horgaas terug op in zijn cassette. Deze hordeuren blijven in iedere gewenste stand staan en ze kunnen ook nog eens een stootje verdragen. Veilig en ideaal voor huishoudens met kinderen. Indien het gaas van de plisse vouwhordeur wordt vervormd, dan kan de deur zeer gemakkelijk worden teruggebracht in zijn oorspronkelijke staat. De deur is uitneembaar en kan dus buiten het seizoen uit het kozijn worden gehaald en tijdens het seizoen gemakkelijk opnieuw worden vastgeklikt in het kozijn. Levertijd in hoogseizoen 3 a 4 weken. Logischerwijs kan maatwerk niet retour, let dus goed op of uw invoer correct is. 

Plissedeur bestellen / exacte prijsopgaaf aanvragen:

U ziet hieronder het officiële bestelformulier. U kunt deze invullen, waarna wij u een exacte prijsopgaaf zullen doen. De bestelling is dus nog niet definitief, wij nemen contact op. U kunt het downloaden, invullen en op verzenden drukken. 

LET OP: Vanwege de afmetingen en kwetsbaarheid van de plissédeuren kunnen deze niet op de normale manier verzonden worden. U kunt kiezen voor afhalen Den Bosch of laten bezorgen met speciaal vervoer (30 euro). Bezorgen kan alleen op een adres waar groot vervoer kan komen en altijd iemand aanwezig is. 

Bestelformulier

Hoe moet ik de plissé hordeur inmeten?

Download hier de meetinstructies

 

Plissé hordeuren en Horrenbouw

Horrenbouw heeft de focus en kennis om u de juiste plissé hordeur te bieden. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten soorten en kleuren. Dit doen wij op basis van kwaliteit en deskundigheid.

Diverse breedtes, hoogtes en kleuren mogelijk

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om uw plissé hordeur eenvoudig te bestellen. Kies de toepassing die bij u past. Bij ons koopt u originele hordeuren in diverse kleuren, breedtes en hoogtes.

Waar worden plissé hordeuren vaak gebruikt?

Plisse horren worden vooral toegepast bij schuifpuien, terrasdeuren, tuindeuren. De deuren zijn decoratief en in alle ral kleuren verkrijgbaar. Plisse vouwhorren worden tevens veelvuldig ingezet bij horecagelegenheden, campings, hotels en op kantorencomplexen.

Direct een plissé hordeur 130 cm bestellen

Heeft u een plissé hordeur gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Kies uw breedtemaat en de andere opties. Vervolgens bezorgen wij uw hordeur met speciaal transport thuis en kunt u zorgeloos genieten van het mooie weer.

De volgende gegevens hebben wij van u nodig om een een juiste plissé hordeur te leveren.

Hoogte in mm: Dit is de strakke dagmaat (binnenmaat) van uw deurkozijn.
Gaastype: Kies hier de kleur van het plissé horgaas. Grijs of zwart (grijs gaas gaat tot een maxiale breedte van 2600 mm)
Kleur: Dit is de kleur van de plissé hordeur. Standaard bieden wij 8 kleuren aan, namelijk geanodiseerd, dennengroen, antracietgrijs, sepiabruin, crème, aluminiumkleur, wit,  en verkeerswit. Ook is het mogelijk zelf een RAL kleur op te geven.
Plaatsing als dubbele deur?: Bestelt u twee dezelfde deuren voor plaatsing als dubbele deur? Vul dan ja in, dan ontvangt u gratis een doorlopende bovenbak. Zo niet, vul dan nee in.
RAL-kleur: Vul hier de RAL code in als u bij kleur heeft aangegeven 'RAL volgens opgave'
Schuine drempel: Doordat sommige drempels schuin lopen of kozijnen niet recht zijn volstaat een standaard geleidestrip niet en heeft u een schuin aflopende strip nodig.

Hoe moet ik de plissé hordeur inmeten?

Download hier de meetinstructies


Hoe monteer ik mijn plissé hordeur?
 

Download hier de montageinstructies


Hoe onderhoud ik mijn plissé hordeur? 
In principe heeft u geen omkijken naar onderhoud van uw deur. Toch is het altijd mogelijk dat vuil ervoor zorgt dat de ketting minder soepel gaat lopen of dat uw horrengaas vies wordt. Wij raden u aan om 1 x per jaar de ketting te beoordelen op vuil en deze te reinigen indien u dat noodzakelijk vindt. Gebruik uitsluitend siliconespray om de ketting mee te smeren. Het horrengaas kunt u dubbelzijdig reinigen met elke huishoudelijke stofzuiger. U mag het horgaas ook afnemen met water zonder sop.