Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sterke kunststof inroller voor inrolpees

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
EAN code 8720865041155
Omschrijving

Sterke kunststof inroller voor inrolpees

De inroller die u hier ziet is een nieuw type inroller voor het inrolpees. De inroller wordt gebruikt om het pees in de horprofielen te plaatsen. Deze kunststof inroller is een stuk sterker dan de standaard inrollertjes en is zeer geschikt wanneer u meerdere horren moet maken. De peesroller is geschikt voor alle maten inrolpees die door ons aangeboden worden. 

Horonderdelen en Horrenbouw

Bouw uw eigen scharnierende raamhor of inzethor met de inrollers van Horrenbouw. Wij verkopen naast de inrollers ook alle andere onderdelen die u nodig heeft voor het maken van uw eigen hor. Bent u op zoek naar een onderdeel voor inzethorren, raamhorren of hordeuren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste horonderdelen voor al uw toepassingen te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed gamma van onderdelen. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Sterke kunststof inroller voor horpees bestellen

Indien u vaker horren moet maken en dus een sterke inroller nodig heeft, bestel dan eenvoudig online deze sterke kunststof inrolpees inroller. Mocht u nog vragen hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.