Geen producten (0)
Geen producten (0)
Voor inklemhorprofielen
Draaiklem 5 mm verstelbaar Draaiklem 10 mm verstelbaar Draaiklem 15 mm verstelbaar Rvs draaiklem gemonteerd
1 2 3 4
 

Draaiklem Rvs 5-10-15 mm voor universeel inklemhorprofiel

€ 1,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

Rvs draaiklem diverse maten voor universeel horprofiel

Deze stelbare draaiklem is met name geschikt voor ons universele inklemhorprofiel. Dit profiel wordt veel gebruikt in situaties waarbij normale inzethorprofielen niet altijd passend zijn, echter worden ze ook gebruikt voor 'normale' horren. De draaiklem is leverbaar in drie varianten, te weten 5 mm, 10 mm en 15 mm diep en de dikte, het deel wat in de sponning komt, is slechts 0,5 mm dik. Vanwege de 0,5 mm dikte past deze rvs draaiklem vrijwel altijd. Normaal gesproken worden er 4 draaiklemmen per hor gemonteerd, waarbij er 2 aan de onderkant komen en aan beide zijkanten 1. De draaiklemmen zijn verstelbaar, zodat ze passend zijn voor elke situatie. 

Montage rvs draaiklem voor inklemhorprofiel

De hor staat aan de onderkant op twee draaiklemmen. Deze klemmen zitten gemonteerd met twee schroeven en zijn verstelbaar qua diepte. Net boven het midden, op de zijkanten van de hor, zijn dezelfde draaiklemmen vastgemaakt. Anders dan bij de onderste draaiklemmen zitten deze draaiklemmen alleen met het bovenste gat aan het profiel vast. De draaiklem is hierdoor wegdraaibaar om zondoende de hor uit het kozijn te kunnen halen. Een ringetje onder de draaibare klem voorkomt dat er krassen op het profiel komen. De draaiklem is gemaakt van RVS 304.

Draaiklemmen voor inklemhorprofiel kopen

Wilt u gebruik maken van onze universele horprofielen en deze monteren met rvs 5, 10 of 15 mm draaiklemmen, bestel deze dan eenvoudig via de webshop. De rvs draaiklemmen zijn per stuk uit voorraad leverbaar. Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u rechtstreeks met een medewerker spreken via de live chatfunctie.