Geen producten (0)
Geen producten (0)
Sterke hordeurscharnier
Witte metalen hordeurscharnier metalen hordeurscharnier Scharnier los Scharnier los zijkant
1 2 3 4
 

Metalen scharnier voor hordeur

€ 8,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Productcode 15018-1224
Omschrijving

Metalen hordeurscharnieren wit, creme of zwart

Deze sterke metalen scharnier wordt gebruikt voor onze hordeuren. Deze metalen hordeurscharnieren worden meegeleverd bij de sterke hordeur bouwpakketten, maar ze zijn ook los te bestellen en eventueel te gebruiken voor andere hordeuren of horramen. Zeer degelijke kwaliteit hordeurscharnieren in de kleur Wit 9010, passend bij de witte 9010 hordeurprofielen. Daarnaast ook in het zwart leverbaar. Nieuw zijn de cremewitte scharnieren in kleur 9001. Voor de scharnierende raamhorren 26 mm zijn ze niet geschikt, aangezien er dan een kier kan ontstaan. Het is dus een los artikel wat naar eigen inzicht gebruikt kan worden. Selecteer de kleur van uw keuze in het keuzemenu. Een andere benaming voor dit product is een 'Paumelle'. 

Afmetingen:

Hoogte: 83,5 mm

Breedte binnenwerk: 15 mm

Totale breedte: 24,5 mm

Breedte gedeelte waar schroeven door komen: smalle deel 10,5 mm / brede deel 15,3 mm.

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment aanzienlijk uitgebreid, onder andere met deze sterke metalen horscharnieren voor hordeuren. Uiteraard ook alle andere losse onderdelen voor hordeuren leverbaar.

Sterke hordeurscharnieren kopen

Bent u op zoek naar degelijke metalen hordeurscharnieren? Bestel deze dan gemakkelijk via de webshop. Binnen 1 a 2 werkdagen worden de witte metalen scharnieren bij u geleverd. Zeer geschikt om zelf een hordeur te maken, of om een kapotte scharnier te vervangen. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.