Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw! Dik inrolpees
Nieuw!
Hor onderdelen inrolpees per meter Inrolpees gemonteerd voorbeeld
1 2
 

Dik inrolpees 6,2 mm grijs - per meter

€ 0,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

6,2 mm dik grijs inrolpees

Het inrolpees wat u hier ziet is sinds kort toegevoegd aan het ruime assortiment horonderdelen. Dit 6,2 mm dikke inrolpees hebben wij laten ontwikkelen, aangezien hier veel vraag naar is. Het betreft grijs soepel inrolpees en is met name geschikt als vervangingsproduct van profielen of hordeuren welke voorzien zijn van dikker pees dan het huidige standaard 5,1 mm pees. Met name in Belgie wordt dit type pees erg veel gebruikt, maar ook in Nederland komt het voor. Dit dikke inrolpees wordt per strekkende meter aangeboden, wanneer u meerdere meters bestelt wordt dit uiteraard als een geheel geleverd. Het pees kent een kleine holle kern, hierdoor is het pees flexibel en is het makkelijker te monteren. Dit pees is niet geschikt voor onze eigen profielen, aangezien de 'peesgeul' van onze profielen 5 mm is. Een andere benaming van het dikke inrolpees is inrolveter of veter. Een inroller is los bij te bestellen, zowel een eenvoudige als een professionele.

Inrolpees en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horren. Hierbij is het inrolpees een belangrijk artikel, hiermee wordt immers het gaas gemonteerd in de horprofielen. Daar waar we zijn begonnen met het standaard inrolpees van 5,1 mm dik, is het huidige assortiment voorzien van vele types inrolpees. Het dikke 6,2 mm inrolpees is dus de nieuwste versie. De types inrolpees die we hebben zijn:

Standaard inrolpees: 5,1 mm dik inrolpees wat standaard gebruikt wordt in onze profielen. Leverbaar in grijs, wit en zwart. 

Smal inrolpees: 3,5 mm inrolpees. Dit grijze pees is smal en wordt gebruikt als vervangproduct in oude horren en hordeuren. 

Dik inrolpees: 6,2 mm dik inrolpees. Vervangingsproduct wat met name in Belgie veel gebruikt wordt. 

Inrolpees voor Petscreen: 4,4 mm dik pees wat gebruikt wordt bij onze profielen in combinatie met Petscreen. 

6,2 mm dik inrolpees kopen

Bent u op zoek naar inrolpees wat dikker is dan het standaard pees? Dan zit u bij Horrenbouw goed. Wij hebben dit pees speciaal laten ontwerpen en het zal dan ook buiten Horrenbouw weinig aangeboden worden. Het 6,2 mm dik grijs soepel inrolpees is per meter te bestellen, waarbij meerdere meters als 1 geheel worden geleverd. Bestel gemakkelijk online en u zult binnen enkele dagen het product ontvangen. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail, telefoon of de live chatfunctie.