Geen producten (0)
Geen producten (0)

Veerstift voor raamhorren - complete set

€ 7,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 0,10 Kg
Omschrijving

Veerstiftset voor raamhorren

De veerstift is een nieuw product wat vanwege stijgende vraag is toegevoegd aan het ruime assortiment horonderdelen. De veerstiftset bestaat uit een veerstift en het veerstifthuis. Het veerstifthuis is van aluminium en voorzien van 2 schroefgaten. Dit product wordt gebruikt voor voorzetprofielen welke in de dag worden gebruikt in combinatie met houten kozijnen. De veerstift wordt op het horprofiel gemonteerd met schroeven. In het kozijn wordt de inslagbus gemonteerd, daarvoor moet wel een gaatje geboord worden. Met deze veerstift wordt de hor op de plek gehouden en kan deze er niet uitvallen. Ook kunt u de hor weer gemakkelijk wegpakken. Het wordt wel eens omschreven als 'de oplossing die alle problemen oplost'. U ziet op foto 2 de veerstift gemonteerd, echter op een profiel welke (nog) niet door ons geleverd wordt. Het kan dus wel met onze raamhor-/voorzethorprofielen worden gebruikt, maar voornamelijk bij 'in de dag' montage. De lengte is ongeveer 5 cm. 

Losse horonderdelen en Horrenbouw

Horrenbouw ilevert al vele jaren alle soorten horonderdelen heeft de focus en kennis om u de juiste horonderdelen voor al uw toepassingen te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed gamma van onderdelen. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid. 

Hor veerstift online bestellen

Heeft u een hor die niet op zijn plek blijt zitten, of wilt u de hor met de veerstift monteren, bestel deze dan snel en gemakkelijk online. Wij kunnen uit voorraad leveren, waardoor u het product binnen 1 a 2 werkdagen zult ontvangen. Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken