Geen producten (0)
Geen producten (0)
Dubbel klittenband voor horgaas
Klittenband voor horren Klittenband dubbel 20 mm Klittenband haak Klittenband lus Wit klittenband 20 mm
1 2 3 4 5
 

Klittenband 20 mm dubbel per meter

€ 2,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Klittenband voor horgaas

Klittenband wordt veel gebruikt om uw horgaas te monteren wanneer er geen mogelijkheid is om met profielen te werken, of wanneer klittenband gewoon uw voorkeur heeft. Het klittenband is 20 mm breed en leverbaar in de kleuren zwart en wit. Het klittenband bestaat uit 2 delen, genaamd 'haak' en 'lus'. Het ene deel wordt op het horgaas bevestigd en het andere deel op het kozijn. U kunt zo simpel en effectief uw horgaas monteren. U kunt via het keuzemenu de keuze maken tussen zwart klittenband en wit klittenband. Aangeboden per meter, wanneer u meerdere meters bestelt dan wordt dit uiteraard als een geheel geleverd. Het klittenband kan bevestigd worden door middel van de sterke plakstrip. Voor nog meer stevigheid kan het ook genaaid worden. 

Losse horonderdelen en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horren. Dit doen wij op basis van ervaring, deskundigheid en goede relaties. U kunt kiezen uit een zeer breed en diep assortiment horonderdelen. De onderdelen worden uit voorraad geleverd, waardoor de levertijd altijd minimaal is. 

Klittenband voor horren kopen

Wanneer u de juiste kleur geselecteerd heeft alsmede het aantal benodigde meters, dan is dit eenvoudig via de website te bestellen. Wij zullen zorgen dat het klittenband snel en netjes bij u geleverd wordt.