Geen producten (0)
Geen producten (0)
Dubbel klittenband voor horgaas
Klittenband voor horren Klittenbandhor gemonteerd Klittenband op gaas Klittenband dubbel 20 mm Klittenband haak Klittenband lus Wit klittenband 20 mm
1 2 3 4 5 6 7
 

Klittenband 20 mm dubbel per meter

€ 2,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Uitvoering niet leverbaar
Specificaties
Productcode 14862-1290
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Klittenband naaibaar voor horgaas

Klittenband wordt veel gebruikt om horgaas te monteren wanneer er geen mogelijkheid is om met profielen te werken, of wanneer klittenband gewoon uw voorkeur heeft. Het klittenband is 20 mm breed en leverbaar in de kleuren zwart en wit. Het klittenband bestaat uit 2 delen, genaamd 'haak' en 'lus'. Het ene deel wordt op het horgaas bevestigd en het andere deel op het kozijn. U kunt zo simpel en effectief uw horgaas monteren. het betreft naaibaar klittenband, dit houdt in dat 1 deel een plakstrip heeft en het andere niet. Hierdoor kunt u 1 deel op het kozijn plakken en het andere deel op het gaas naaien. Het naaien van het klittenband is makkelijker wanneer er geen plakstrip op zit, vandaar dat we hier voor hebben gekozen. U kunt via het keuzemenu de keuze maken tussen zwart klittenband en wit klittenband. Aangeboden per meter, wanneer u meerdere meters bestelt dan wordt dit uiteraard als een geheel geleverd. Het klittenband kan bevestigd worden door middel van de sterke plakstrip aan de andere kant en door middel van naaien van het andere gedeelte.

Ook per volle rol van 25 meter te bestellen. U ontvangt dan 2 rollen, een rol lus en een rol haak. Een volle rol is voordeliger per meter dan wanneer u losse meters bestelt. 

Losse horonderdelen en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horren, waaronder naaibaar klittenband. Dit doen wij op basis van ervaring, deskundigheid en goede relaties. U kunt kiezen uit een zeer breed en diep assortiment horonderdelen. De onderdelen worden uit voorraad geleverd, waardoor de levertijd altijd minimaal is. 

Klittenband voor horren kopen

Wanneer u de juiste kleur geselecteerd heeft alsmede het aantal benodigde meters, dan is dit eenvoudig via de website te bestellen. Wij zullen zorgen dat het klittenband snel en netjes bij u geleverd wordt.