Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Hoog - laag nok voor inzethor

€ 0,85 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Hoog-laag nok voor bevestiging inzethorren

Wanneer u een niet verdiept kozijn heeft, heeft u hoog-laag nokjes nodig om uw inzethor te kunnen monteren in het kozijn. De nokjes zijn van wit of zwart (naar keuze) kunststof en worden gebruikt bij toepassing 1, een (standaard) niet verdiept profiel. U vindt deze toepassing bij 'welke profielen heb ik nodig'. De nokjes worden als set geleverd, dus een hoge nok (15 mm) en een lage nok (6 mm). Ook de schroefjes worden meegeleverd. De schroef wordt door het profiel gedraaid en de punt van de schroef eindigt dan in het holle gedeelte van het horprofiel. 

Losse horonderdelen en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horren en horonderdelen en heeft de focus en kennis om u de juiste horonderdelen voor al uw toepassingen te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed gamma van onderdelen. Dit doen wij op basis kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid. Bouw uw complete hor met de hordelen van Horrenbouw.

Hoog-laag nokken bestellen

Wilt u uw hor monteren met behulp van de hoog-laag nokken? Twijfel niet en bestel deze snel en gemakkelijk via de webshop. Uw onderdelen zullen binnen 1 a 2 dagen geleverd worden.