Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Professionele inroller voor inrolpees

€ 47,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
EAN code 7446037718717
Omschrijving

Professionele inroller voor inrolpees

Horrengaas wordt in profielen bevestigd door middel van inrolpees. Het inrolpees kan met een standaard inroller geplaatst worden wanneer het om een of twee horren gaat. Wanneer u meerdere horren moet maken kunt u ook overwegen gebruik te maken van de professionele inroller. Deze inroller is sterk en ligt erg goed in de hand door het houten handvat, waardoor het inrollen van het pees nog makkelijker gaat. Dit product wordt ook wel inrolwiel of peesroller genoemd. 

Horonderdelen en Horrenbouw

Bouw uw eigen scharnierende raamhor of inzethor met de inrollers van Horrenbouw. Wij verkopen naast de inrollers ook alle andere onderdelen die u nodig heeft voor het maken van uw eigen hor. Bent u op zoek naar een onderdeel voor inzethorren, raamhorren of hordeuren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste horonderdelen voor al uw toepassingen te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed gamma van onderdelen. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Professionele inroller voor horpees bestellen

Indien u vaker horren moet maken en dus een sterke inroller nodig heeft, bestel dan eenvoudig online deze professionele inrolpees inroller.