Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw! Complete set gordijnrails
Set Homecorner gordijnrails 100 cm
 

Gordijnrails ijzer 100 cm wit - Complete set

€ 8,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 100 x 0 x 0 cm
Omschrijving

Gordijnrails wit 100 cm - complete set

Luxe metalen gordijnrails van het merk Homecorner in de kleur wit. Complete set met daarin 100 cm gordijnrail (u-rail de luxe), de plafondsteunen, de eindstops en de runners. Met deze set heeft u alles compleet en kunt u snel en eenvoudig uw gordijnen ophangen. De lengte is 100 cm, de breedte 19,7 mm en de hoogte bedraagt 13,6 mm. De rails zijn eenvoudig op maat te zagen. Een zeer mooie zijdelingse aanvulling op het assortiment horartikelen. Uiteraard ook leverbaar in andere maatvoeringen. 

Horrenbouw en gordijnrails

Horrenbouw levert al sinds vele jaren alles op het gebied van horren zelfbouw. Gordijnrails zijn een mooie aanvullig op het ruime assortiment. Door onze ervaring en relaties, bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse afmetingen gordijnrails. Dit doen wij op basis van kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Diverse lengtes gordijnrails

U ziet hier de complete sets gordijnrails met een lengte van 100 cm, maar er zijn ook andere lengtes leverbaar. De beschikbare lengtes zijn:

  • 100 cm
  • 150 cm
  • 200 cm
  • 250 cm (op aanvraag)
  • 300 cm (op aanvraag)

Gordijnrails online bestellen

Heeft u de juiste set gordijnrails gevonden? Bestel gemakkelijk via de webshop en binnen 1 a 2 werkdagen zult u de producten al ontvangen en kunt u uw gordijnen netjes ophangen. Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail, telefoon of de live chatfunctie.