Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw! Plankendrager 30 cm
Element plankdrager 30 cm
 

Element Plankendrager Wit enkel 30 cm 2-haaks - Systeem 50

€ 2,35 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 30 x 0 x 0 cm
Omschrijving

Plankendrager 30 cm wit enkel - 2 haaks

De plankendrager van het merk Element behoort bij de Element wandrails. Deze plankdragers, ook wel legbordhouders genoemd, zijn geschikt voor 30 cm brede planken of legborden en zijn voorzien van 2 haken. De kleur is wit.  Hiermee zijn de plankendragers eenvoudig te monteren in de wandrails. De plankdragers zijn van metaal en behoren tot het zogenaamde 'systeem 50'. De maximale belasting is 60 kg. De plankendragers zijn zeer voordelig geprijsd en kunnen snel worden geleverd. 

Horrenbouw en plankendragers

Horrenbouw is al jaren de specialist op gebied van horren en aanverwante artikelen zoals in dit geval de Element plankendragers. U ziet hier de witte drager voor 30 cm brede planken en legborden, maar er zijn meerdere maten leverbaar. De standaard beschikbare maten zijn:

  • 15 cm 
  • 20 cm
  • 25 cm
  • 30 cm
  • 35 cm

Dit zijn de standaard beschikbare maten in de kleur wit. Deze dragers zijn per stuk te bestellen. 

Voordelig wandsysteem plankendragers bestellen

Bestel de Element plankdragers eenvoudig via de webshop en binnen een a twee werkdagen worden deze bij u thuisbezorg. Uiteraard zijn ook de wandrails leverbaar. Nog vragen of zoekt u een offerte voor grote aantallen? Neem dan vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u rechtstreek een medewerker spreken via de live chatfunctie.