Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw! Wandrail 200 cm Wit
Element wandrail 200 cm
 

Element wandrail enkel Wit 200 cm - Systeem 50

€ 8,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 200 x 0 x 0 cm
Merk Element
Uitvoering Systeem 50 - Enkel
Lengte 50 cm / 100 cm / 150 cm / 200 cm
Materiaal Staal
Kleur Wit
Afwerking Geëpoxeerd
Omschrijving

Element wandrail 200 cm wit - enkele uitvoering

U ziet hier de metalen Element wandrail met een lengte van 200 cm. Het betreft hier de klassieke enkele uitvoering van het zogenaamde 'systeem 50'. We kennen allemaal het gemak van de wandrails, ze worden immers al vele jaren gebruikt in bijvoorbeeld de schuur of garage, de bijkeuken, het tuinhuisje of gewoon in huis. Het is een zeer eenvoudig en efficient systeem wat gemakkelijk te monteren is en ervoor zorgt dat u uw spullen netjes geordend kunt plaatsen of opbergen. Onmisbaar in elke woning of bedrijf. Naast de 200 cm lange enkele witte wandrail bieden we uiteraard ook de bijbehorende plankendragers aan in het wit. De plankendragers zijn leverbaar in meerdere maten, zodat u de voor u geschikte set kunt samenstellen. Uiteraard zeer scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. 

Horrenbouw en wandrailsystemen

Horrenbouw is van origine gericht op het zelf maken van horren door de doe-het-zelver. Deze wandrails zijn een mooie aanverwante aanvullig op het asortiment, het betreft ook metalen profielen en kennen dezelfde lengtes als de horprofielen. Mensen die horren kunnen maken, kunnen ook prima uit de voeten met het monteren van de wandrailsystemen. Dit, samen met de vraag die we naar het product hebben gehad, hebben ons doen besluiten de meest gangbare modellen aan te bieden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we met behulp van onze relaties de wandrails zeer scherp aanbieden. Dit doen we op basis van deskundigheid, kwaliteit en klantgerichtheid. 

Wandrailsysteem in verschillende lengtes

De wandrails enkel worden aangeboden in meerdere lengtes, zodat voor elke toepassing een geschikte rail leverbaar is. Uiteraard kunt u de wandrails zelf gemakkelijk op de precieze maat zagen. De maten die we standaard hebben zijn:

  • 50 cm
  • 100 cm
  • 150 cm
  • 200 cm

Deze maten zijn de meest gangbare maten, echter kunnen we op aanvraag ook langere lengtes leveren. Indien u andere maten zoekt, neem dan even contact op. 

Voordelig wandrails kopen

Heeft u de juiste rails gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk via de website. Wij zorgen dat de rails binnen 1 a 2 werkdagen bij u geleverd worden. Zoekt u andere maten of kleuren, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dit geldt ook wanneer u andere vragen heeft of een offerte wenst te ontvangen voor grotere aantallen. U kunt ons bereiken via de telefoon, de mail of de live chatfunctie.