Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bouwpakket Raamhor 26 mm Crème

€ 32,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 3 werkdagen
Specificaties
Materiaal profiel Aluminium 26 mm Creme (RAL 9001)
Soort horgaas Naar keuze
Type Bouwpakket
Horprofielen 4 stuks
Tussenprofiel (indien van toepassing) 1 stuk
Inrolpees met inroller 1 stuk
Hoekenset DHZ-hoeken of verstekhoeken
Bevestigingsset inzethor Verenstaal, spie of nokjes
Bevestigingsset voorzethor Wervels, scharnieren, handgreep
Verpakking Karton
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Omschrijving

Klik hier voor de montagehandleiding

Raamhor bouwpakket Crème

Bouw uw eigen scharnierende crèmekleurige (RAL 9001) raamhor met het Horrenbouw bouwpakket. Deze complete bouwkit wordt compleet geleverd, u hoeft alleen nog maar op maat te zagen en te monteren. Bent u op zoek naar een bouwpakket voor draaiende raamhorren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het goede adres. Voorzien van profielen, gaas, inrolpees, inroller, scharnieren, wartels, handgrepen, schroefjes en eventueel tussenprofielen / tussenblokjes. Let op, u kunt in het keuzemenu de benodigde afmetingen selecteren. De afmetingen worden weergegeven in meters. Bouwpakketten tot maximaal 1,50 meter breed kunnen ook worden voorzien van wit of zwart gaas. Indien u wit of zwart gaas wenst, dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen bij het veld waar u uw gegevens invoert. Pakketten met een lengte (of breedte) van 200 cm worden voorzien van een tussenprofiel. Het tussenprofiel ondersteunt altijd de langste kant. De foto bij de plaatjes is slechts een fictieve hor.

Horraam bouwpakketten en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste bouwpakket voor al uw raamhorren te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Soorten raamhor bouwpakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een bouwpakket voor raamhorren te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij ons koopt u bouwpakketten in diverse maten en kleuren.

Direct bouwpakket raamhor creme bestellen

Heeft u raamhor bouwpakketten gezien die aan uw wensen en specificaties voldoen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw bouwpakket thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen horraam.