Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Bouwpakket Raamhor Grijs Geanodiseerd 26 mm

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Materiaal profiel Aluminium 26 mm Grijs Geanodiseerd
Soort horgaas Horgaas professioneel
Type Bouwpakket
Horprofielen 4 pc
Tussenprofiel (indien van toepassing) 1 pc
Inrolpees met inroller 1 pc
Hoekenset DHZ-hoeken of verstekhoeken
Bevestigingsset inzethor Verenstaal, spie of nokjes
Bevestigingsset voorzethor Wervels, scharnieren, handgreep
Verpakking Karton
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Omschrijving

Klik hier voor de montagehandleiding

Raamhor bouwpakket grijs geanodiseerd

Bouw uw eigen scharnierende grijs geanodiseerde raamhor met het Horrenbouw bouwpakket. Deze complete bouwkit wordt compleet geleverd, u hoeft de profielen alleen nog maar op maat te zagen en te monteren. Bent u op zoek naar een bouwpakket voor draaiende raamhorren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Voorzien van profielen, gaas, inrolpees, inroller, scharnieren, wartels, handgrepen, schroefjes en eventueel tussenprofielen / tussenblokjes. Standaard wordt grijs gaas geleverd. Bouwpakketten tot maximaal 1,50 meter breed kunnen ook worden voorzien van wit of zwart gaas. Indien u wit of zwart gaas wenst, dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen bij het veld waar u uw gegevens invoert. U kunt de afmetingen van de profielen selecteren in het keuzemenu. 

Horraam bouwpakketten en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste bouwpakket voor al uw raamhorren te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Soorten raamhor bouwpakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een bouwpakket te bestellen zodat u zelf voor een scherpe prijs uw horren kunt maken. Bij Horrenbouw koopt u bouwpakketten in diverse maten en kleuren.

Direct bouwpakket raamhor grijs geanodiseerd bestellen

Heeft u raamhor bouwpakketten gezien die aan uw wensen en specificaties voldoen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw bouwpakket thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen horraam.