Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bouwpakket Raamhor Grijs Geanodiseerd 26 mm

€ 34,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 3 werkdagen
Specificaties
Materiaal profiel Aluminium 26 mm Grijs Geanodiseerd
Soort horgaas Naar keuze
Type Bouwpakket
Horprofielen 4 pc
Tussenprofiel (indien van toepassing) 1 pc
Inrolpees met inroller 1 pc
Hoekenset DHZ-hoeken of verstekhoeken
Bevestigingsset inzethor Verenstaal, spie of nokjes
Bevestigingsset voorzethor Wervels, scharnieren, handgreep
Verpakking Karton
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Omschrijving

Klik hier voor de montagehandleiding

Raamhor bouwpakket grijs geanodiseerd

Bouw uw eigen scharnierende grijs geanodiseerde raamhor met het Horrenbouw bouwpakket. Deze complete bouwkit wordt compleet geleverd, u hoeft de profielen alleen nog maar op maat te zagen en te monteren. Bent u op zoek naar een bouwpakket voor draaiende raamhorren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Voorzien van profielen, gaas, inrolpees, inroller, scharnieren, wartels, handgrepen, schroefjes en eventueel tussenprofielen / tussenblokjes. Standaard wordt grijs gaas geleverd. Bouwpakketten tot maximaal 1,50 meter breed kunnen ook worden voorzien van wit of zwart gaas. Indien u wit of zwart gaas wenst, dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen bij het veld waar u uw gegevens invoert. U kunt de afmetingen van de profielen selecteren in het keuzemenu. Pakketten met een lengte (of breedte) van 200 cm worden voorzien van een tussenprofiel. Het tussenprofiel ondersteunt altijd de langste kant. De foto bij de plaatjes is slechts een fictieve hor.

Horraam bouwpakketten en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste bouwpakket voor al uw raamhorren te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Soorten raamhor bouwpakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een bouwpakket te bestellen zodat u zelf voor een scherpe prijs uw horren kunt maken. Bij Horrenbouw koopt u bouwpakketten in diverse maten en kleuren.

Direct bouwpakket raamhor grijs geanodiseerd bestellen

Heeft u raamhor bouwpakketten gezien die aan uw wensen en specificaties voldoen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw bouwpakket thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen horraam.