Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bouwpakket Wit 43 mm Inzethor

€ 39,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Specificaties
Materiaal profiel Aluminum
Soort horgaas Naar keuze
Type Bouwpakket
Horprofielen 4 stuks
Tussenprofiel (indien van toepassing) 1 stuk
Inrolpees met inroller 1 stuk
Hoekenset Verstekhoeken
Bevestigingsset inzethor Verenstaal, spie of nokjes
Bevestigingsset voorzethor Wervels, scharnieren, handgreep
Verpakking Karton
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Omschrijving

Bouwpakket Inzethor 43 mm Wit

Bouw uw eigen inzethor 43 mm wit (RAL 9010) met het Horrenbouw bouwpakket. Deze complete bouwkit wordt geleverd met profielen, gaas en montagematerialen voor een scherpe prijs. U hoeft alleen nog maar op maat te zagen (of de zaagservice te gebruiken) en te monteren. De 43 mm bouwpakketten worden veelal gebruikt wanneer de hor verder van het raam af moet staan, bijvoorbeeld doordat er een dorpel, afwatering of ventilatierooster in de weg zit. De 43 mm profielen worden altijd verstek gezaagd in combinatie met verstekhoeken. U kunt in het keuzemenu de benodigde afmetingen selecteren. De afmetingen worden weergegeven in meters. U kunt het juiste type gaas ook selecteren middels een keuzemenu. 

Inzethor bouwpakketten en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horren en heeft de focus en kennis om u de juiste bouwpakketten voor inzethorren te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Zaagservice

Wij bieden nu ook de mogelijkheid aan om de profielen al op de door u gewenste afmetingen te ontvangen. U hoeft de hor dan alleen nog maar in elkaar te zetten, wel zo makkelijk! We rekenen hier 15 euro voor. Wat we daarvoor moeten weten is uw toepassing en de dagmaat. De toepassingen vindt u hier. U kunt de toepassing en de dagmaat doorgeven bij de zaagservice opmerkingen. Let op: Het doorgeven van de informatie is altijd op basis van eigen verantwoordelijkheid! Gezaagde profielen kunnen niet retour. 

Wilt u graag meer informatie over onze zaagservice? KIjk dan hier

Soorten Inzethor bouwpakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een bouwpakket voor inzethorren te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij Horrenbouw koopt u bouwpakketten in diverse maten en kleuren. U heeft 3 mogelijkheden:

  • bouwpakket inzethor 28 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm DUNNE LIP profiel
  • bouwpakket inzethor 43 mm profiel

Direct hor bouwpakket 43 mm wit bestellen

Heeft u een inzethor bouwpakket 43 mm gezien dat aan uw wensen en specificaties voldoet? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw bouwpakket snel en veilig bij u thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen inzethor. Heeft u nog vragen, neem dan vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.