Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Bouwpakket Wit 28 mm Inzethor

€ 37,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Materiaal profiel Aluminium 28 mm Wit (RAL 9010)
Soort horgaas Naar keuze
Type Bouwpakket
Horprofielen 4 pc
Tussenprofiel (indien van toepassing) 1 pc
Inrolpees met inroller 1 pc
Hoekenset Verstekhoeken
Bevestigingsset inzethor Verenstaal, nokjes of veer + spie
Bevestigingsset voorzethor Wervels, scharnieren, handgreep
Verpakking Karton
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Omschrijving

Klik hier voor de montagehandleiding

Klik hier voor de correctiematen

Inzethor wit 28 mm bouwpakket

Bouw uw eigen witte (RAL 9010) 28 mm inzethor met het Horrenbouw bouwpakket. Deze bouwkit wordt compleet geleverd met alle benodigde onderdelen. De 28 mm profielen worden altijd verbonden door middel van verstekhoeken. U hoeft alleen nog maar op maat verstek te zagen en te monteren. Bent u op zoek naar een bouwpakket voor witte 28 mm inzethorren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Let op: standaard worden de bouwpakketten met grijs gaas geleverd. Bouwpakketten tot maximaal 1 meter breed kunnen worden voorzien van wit gaas. Indien u wit gaas wenst, dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen bij het veld waar u uw gegevens invoert. De juiste afmetingen kunt u aangeven in het keuzemenu. De afmetingen worden weergegeven in meters. Ook kunt u middels het keuzemenu het juiste type gaas selecteren. 

Inzethor bouwpakketten en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste bouwpakket voor inzethorren te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Zaagservice

Wij bieden nu ook de mogelijkheid aan om de profielen al op de door u gewenste afmetingen te ontvangen. U hoeft de hor dan alleen nog maar in elkaar te zetten, wel zo makkelijk! We rekenen hier 15 euro voor. Wat we daarvoor moeten weten is uw toepassing en de dagmaat. De toepassingen vindt u hier. U kunt de toepassing en de dagmaat doorgeven bij de zaagservice opmerkingen. Let op: Het doorgeven van de informatie is altijd op basis van eigen verantwoordelijkheid! Gezaagde profielen kunnen niet retour. 

Wilt u graag meer informatie over onze zaagservice? KIjk dan hier

Soorten Inzethor bouwpakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een bouwpakket voor inzethorren te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij ons koopt u bouwpakketten in diverse maten en kleuren. U heeft 3 mogelijkheden:

  • bouwpakket inzethor 28 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm DUNNE LIP profiel

Direct hor bouwpakket 28 mm wit bestellen

Heeft u een inzethor bouwpakkett gezien dat aan uw wensen en specificaties voldoet? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw bouwpakket thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen inzethor.