Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Bouwpakket Antraciet 34 mm Inzethor

€ 34,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Materiaal profiel Aluminium 34 mm Antraciet (RAL 7016)
Soort horgaas Horgaas professioneel
Type Bouwpakket
Horprofielen 4 stuks
Tussenprofiel (indien van toepassing) 1 stuk
Inrolpees met inroller 1 stuk
Hoekenset DHZ of verstekhoeken
Bevestigingsset inzethor Verenstaal, spie of nokjes
Bevestigingsset voorzethor Wervels, scharnieren, handgreep
Verpakking Karton
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Omschrijving

Klik hier voor de montagehandleiding

Klik hier voor de correctiematen

Bouwpakket Inzethor 34 mm Antraciet

Bouw uw eigen inzethor 34 mm antraciet (RAL7016) met het Horrenbouw bouwpakket. Deze complete bouwkit wordt geleverd met profielen, gaas en montagematerialen voor een scherpe prijs. U hoeft alleen nog maar op maat te zagen en te monteren. De 34 mm bouwpakketten kunnen met DHZ-hoeken opgebouwd worden, maar ook met verstekhoeken. Bent u op zoek naar een inzethor 34 mm antraciet bouwpakket voor inzethorren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Let op, u kunt in het keuzemenu de benodigde afmetingen selecteren. De afmetingen worden weergegeven in meters. De antraciet bouwpakketten kunnen alleen met verstekhoeken worden geleverd, aangezien de DHZ hoeken alleen in het wit leverbaar zijn (dhz wit wordt wel als optie weergegeven). Het juiste type gaas selecteert u via het keuzemenu. 

Wanneer u een bouwpakket selecteert van 200 cm krijgt u een tussenprofiel meegeleverd. In het geval van antraciet wordt dat het type tussenprofiel wat met popnagels of een passende parker gemonteerd wordt. Het gaas gaat hier gewoon bij langs en hoeft niet ingerold te worden in het tussenprofiel. Zie ook de foto van het tussenprofiel. De popnagel of de parker komt in de kleine kamer.

Inzethor bouwpakketten en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste bouwpakketten voor inzethorren te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Soorten Inzethor bouwpakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een bouwpakket voor inzethorren te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij Horrenbouw koopt u bouwpakketten in diverse maten en kleuren. U heeft 3 mogelijkheden:

  • bouwpakket inzethor 28 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm DUNNE LIP profiel.

Hor bouwpakket online bestellen

Heeft u een inzethor bouwpakket gezien dat aan uw wensen en specificaties voldoet? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw bouwpakket snel en veilig bij u thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen inzethor.