Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bouwpakket Creme 34 mm Inzethor

€ 37,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Materiaal profiel Aluminium 34 mm Creme (RAL 9001)
Soort horgaas Naar keuze
Type Bouwpakket
Horprofielen 4 stuks
Tussenprofiel (indien van toepassing) 1 stuk
Inrolpees met inroller 1 stuk
Hoekenset DHZ of verstekhoeken
Bevestigingsset inzethor Verenstaal, spie of nokjes
Bevestigingsset voorzethor Wervels, scharnieren, handgreep
Verpakking Karton
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Omschrijving

Klik hier voor de montagehandleiding

Klik hier voor de correctiematen

Bouwpakket Inzethor 34 mm Creme

Bouw uw eigen inzethor 34 mm creme (RAL 9001) met het Horrenbouw bouwpakket. Deze complete bouwkit wordt geleverd met profielen, gaas en montagematerialen voor een scherpe prijs. U hoeft alleen nog maar op maat te zagen en te monteren. De 34 mm bouwpakketten kunnen met DHZ-hoeken opgebouwd worden, maar ook met verstekhoeken. Bent u op zoek naar een inzethor 34 mm creme bouwpakket voor inzethorren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Let op, u kunt in het keuzemenu de benodigde afmetingen selecteren. De afmetingen worden weergegeven in meters. De DHZ hoeken om de profielen te verbinden zijn alleen in het wit leverbaar, dus niet in de cremekleur. Alternatief is verstekhoeken gebruiken. Het juiste type gaas selecteert u via het keuzemenu. 

Inzethor bouwpakketten en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste bouwpakketten voor inzethorren te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Zaagservice

Wij bieden nu ook de mogelijkheid aan om de profielen al op de door u gewenste afmetingen te ontvangen. U hoeft de hor dan alleen nog maar in elkaar te zetten, wel zo makkelijk! We rekenen hier 15 euro voor. Wat we daarvoor moeten weten is uw toepassing en de dagmaat. De toepassingen vindt u hier. U kunt de toepassing en de dagmaat doorgeven bij de zaagservice opmerkingen. Let op: Het doorgeven van de informatie is altijd op basis van eigen verantwoordelijkheid! Gezaagde profielen kunnen niet retour. 

Wilt u graag meer informatie over onze zaagservice? KIjk dan hier

Soorten Inzethor bouwpakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een bouwpakket voor inzethorren te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij Horrenbouw koopt u bouwpakketten in diverse maten en kleuren. U heeft 3 mogelijkheden:

  • bouwpakket inzethor 28 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm DUNNE LIP profiel.

Direct hor bouwpakket 34 mm creme bestellen

Heeft u een inzethor bouwpakket gezien dat aan uw wensen en specificaties voldoet? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw bouwpakket snel en veilig bij u thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen inzethor.