Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bouwpakket Creme 34 mm Veilig Wonen Dunne Lip

€ 46,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Materiaal profiel Aluminium dunne lip 34 mm Creme (RAL 9001)
Soort horgaas Horgaas professioneel
Type Bouwpakket
Horprofielen 4 pc
Tussenprofiel (indien van toepassing) 1 pc
Inrolpees met inroller 1 pc
Hoekenset DHZ of verstek
Bevestigingsset inzethor Verenstaal, nokjes of veer + spie
Bevestigingsset voorzethor Wervels, scharnieren, handgreep
Verpakking Karton
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Omschrijving

Klik hier voor de montagehandleiding

Klik hier voor de correctiematen

Inzethor 34 mm bouwpakket Veilig Wonen Creme

Bouw uw eigen inzethor 'Veilig Wonen' creme (RAL9001) met het Horrenbouw bouwpakket. Deze complete bouwkit wordt compleet geleverd met alle benodigde onderdelen, u hoeft alleen nog maar op maat te zagen en te monteren. De dunne lip zorgt ervoor dat uw raam met de hor perfect sluit, zonder dat het raam afgesteld hoeft te worden. Hierdoor voldoen de profielen ook aan het 'politiekeurmerk veilig wonen'. Dus bent u op zoek naar een bouwpakket voor inzethorren welke voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dan bent u bij Horrenbouw aan het enige juiste adres. Let op, u kunt in het keuzemenu de benodigde afmetingen en bevestigingsmaterialen selecteren. De afmetingen worden weergegeven in meters. U kunt het juiste type gaas ook selecteren middels het keuzemenu. 

Inzethor dunne lip bouwpakketten en Horrenbouw

Horrenbouw levert al sinds vele jaren hor bouwpakketten en heeft de focus en kennis om u het juiste bouwpakket voor inzethorren dunne lip te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Soorten Inzethor bouwpakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een bouwpakket voor inzethorren te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij ons koopt u bouwpakketten in diverse maten en kleuren. U heeft 3 mogelijkheden:

  • bouwpakket inzethor 28 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm DUNNE LIP profiel.

Direct hor bouwpakket dunne lip creme bestellen

Heeft u een inzethor dunne lip bouwpakkett gezien dat aan uw wensen en specificaties voldoet? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw bouwpakket thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen inzethor.