Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bouwpakket Antraciet 28 mm Inzethor

€ 37,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Materiaal profiel Aluminum Antraciet (RAL 7016)
Soort horgaas Naar keuze
Type Bouwpakket
Horprofielen 4 pc
Tussenprofiel (indien van toepassing) 1 pc
Inrolpees met inroller 1 pc
Hoekenset Verstekhoeken
Bevestigingsset inzethor Verenstaal, nokjes of veer + spie
Bevestigingsset voorzethor Wervels, scharnieren, handgreep
Verpakking Karton
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Omschrijving

Klik hier voor de montagehandleiding

Klik hier voor de correctiematen

Inzethor 28 mm bouwpakket Antraciet

Bouw uw eigen inzethor 28 mm antraciet (RAL7016) met het Horrenbouw bouwpakket. Deze complete bouwkit wordt geleverd met profielen, gaas en montagematerialen voor een scherpe prijs. U hoeft alleen nog maar op maat te zagen en te monteren. De 28 mm bouwpakketten worden altijd voorzien van verstekhoeken. Bent u op zoek naar een inzethor 28 mm antraciet bouwpakket voor inzethorren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Let op, u kunt zelf in het keuzemenu de door u gewenste afmetingen aanvinken. Dit wordt in meters weergegeven. Ook kunt u het juiste type gaas selecteren. 

Wanneer u een bouwpakket selecteert van 200 cm krijgt u een tussenprofiel meegeleverd. In het geval van antraciet wordt dat het type tussenprofiel wat met popnagels of een passende parker gemonteerd wordt. Het gaas gaat hier gewoon bij langs en hoeft niet ingerold te worden in het tussenprofiel. Zie ook de foto van het tussenprofiel. De popnagel of de parker komt in de kleine kamer.

Inzethor bouwpakketten en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste bouwpakketten voor inzethorren te leveren. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Zaagservice

Wij bieden nu ook de mogelijkheid aan om de profielen al op de door u gewenste afmetingen te ontvangen. U hoeft de hor dan alleen nog maar in elkaar te zetten, wel zo makkelijk! We rekenen hier 15 euro voor. Wat we daarvoor moeten weten is uw toepassing en de dagmaat. De toepassingen vindt u hier. U kunt de toepassing en de dagmaat doorgeven bij de zaagservice opmerkingen. Let op: Het doorgeven van de informatie is altijd op basis van eigen verantwoordelijkheid! Gezaagde profielen kunnen niet retour. 

Wilt u graag meer informatie over onze zaagservice? KIjk dan hier

Soorten Inzethor bouwpakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een bouwpakket voor inzethorren te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij Horrenbouw koopt u bouwpakketten in diverse maten en kleuren. U heeft 3 mogelijkheden:

  • bouwpakket inzethor 28 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm DUNNE LIP profiel.

Direct inzethor bouwpakket 28 mm antraciet bestellen

Heeft u een inzethor bouwpakket gezien dat aan uw wensen en specificaties voldoet? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw bouwpakket snel en veilig bij u thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen inzethor.