Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Bouwpakket Creme 28 mm Inzethor

€ 37,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Materiaal profiel Aluminium 28 mm kleur Creme (RAL 9001)
Soort horgaas Naar keuze
Type Bouwpakket
Horprofielen 4 pc
Tussenprofiel (indien van toepassing) 1 pc
Inrolpees met inroller 1 pc
Hoekenset Verstekhoeken
Bevestigingsset inzethor Verenstaal, nokjes of veer + spie
Bevestigingsset voorzethor Wervels, scharnieren, handgreep
Verpakking Karton
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Omschrijving

Klik hier voor de montagehandleiding

Klik hier voor de correctiematen

Inzethor creme bouwpakket 28 mm

Bouw uw eigen creme (RAL 9001) 28 mm inzethor met het Horrenbouw bouwpakket. Deze complete bouwkit is voorzien van alle onderdelen die u nodig heeft. De 28 mm profielen worden altijd verbonden door middel van verstekhoeken. U hoeft alleen nog maar op maat te zagen en te monteren. Bent u op zoek naar een bouwpakket voor inzethorren? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Let op, u kunt in het keuzemenu de benodigde afmetingen selecteren. De afmetingen worden weergegeven in meters. Het juiste type gaas kunt u ook selecteren middels het keuzemenu. 

Inzethor 28 mm bouwpakketten en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste 28 mm bouwpakketten voor inzethorren te leveren. Door onze ervaring en relaties, bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Zaagservice

Wij bieden nu ook de mogelijkheid aan om de profielen al op de door u gewenste afmetingen te ontvangen. U hoeft de hor dan alleen nog maar in elkaar te zetten, wel zo makkelijk! We rekenen hier 15 euro voor. Wat we daarvoor moeten weten is uw toepassing en de dagmaat. De toepassingen vindt u hier. U kunt de toepassing en de dagmaat doorgeven bij de zaagservice opmerkingen. Let op: Het doorgeven van de informatie is altijd op basis van eigen verantwoordelijkheid! Gezaagde profielen kunnen niet retour. 

Wilt u graag meer informatie over onze zaagservice? KIjk dan hier

Soorten Inzethor bouwpakketten

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een bouwpakket voor inzethorren te bestellen voor het zelf maken van al uw horren. Bij ons koopt u bouwpakkette in diverse maten en kleuren. U heeft 3 mogelijkheden:

  • bouwpakket inzethor 28 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm profiel
  • bouwpakket inzethor 34 mm DUNNE LIP profiel

Direct hor bouwpakket creme 28 mm bestellen

Heeft u een inzethor bouwpakket gezien dat aan uw wensen en specificaties voldoet? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw bouwpakket thuis en kunt u aan de slag met het maken van uw eigen inzethor.