Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Aluminium vliegengordijn Torresol - 100 x 235 cm - Zilvergrijs

€ 225,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 2 tot 4 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 100 x 235 cm
Catagorie Vliegengordijn
Fabrikant Torresol
Materiaal Aluminium
Soort Aluminium kettingen
Type Kant en Klaar pakket
Ophangstrip Z-profiel
Bevestiging Schroeven
Montage Tegen het kozijn of in het kozijn
Optioneel profiel bij montage in het kozijn Ja, beschikbaar
Montageduur 5 tot 10 minuten
Verkrijgbare breedtes 90 cm of 100 cm
Verkrijgbare lengtes 210 cm of 235 cm
Handleiding Ja, in de doos
Verpakking Full colour box
Vervoerder DPD
Levertijd 2 tot 4 werkdagen
Onderhoud Uitwasbaar in beddensloop op 40 graden.
Inkortbaar Ja, met een tang schakels losmaken
Verlengbaar Nee
Opmerking Hoogte is altijd inclusief ophangstrip
Omschrijving

Aluminium kettinggordijn zilvergrijs 100 x 235

Het aluminium kettinggordijn - vliegengordijn van Torresol bestaat uit sterke aluminium schakels in de kleur zilvergrijs. Een aluminium vliegengordijn van Torresol is van sterke kwaliteit en gaat vele jaren mee. Het houdt vliegend ongedierte op een chique manier buiten de deur. De afmetingen zijn 100 cm breed bij 235 cm lang, dit is inclusief de ophangstrip welke op de dag geplaatst wordt. De dikte van de strip welke op het kozijn geschroefd wordt bedraagt 2 cm. Indien gewenst kunt u het zilvergrijze kettinggordijn in de dag monteren, u heeft dan de zogenaamde 'in de dag steunen' nodig, welke bij de vliegengordijnonderdelen aangeboden wordt. Bent u op zoek naar een afwijkende maat, neem dan even contact op. We kunnen op aanvraag elke maat aluminium vliegengordijn leveren. Bijkomende voordelen van dit type gordijn zijn een goede lichtdoorlatendheid, huisdiervriendelijk en goed schoon te houden. 

Let op: Gordijn wordt na bestelling op maat gemaakt en kan dus niet geretourneerd worden. Gordijn wordt in twee delen geleverd in verband met de verzending en dient zelf in de ophangstrip gehangen te worden.

Horrenbouw en aluminium vliegengordijnen van Torresol

Horrenbouw is al vele jaren dé specialist op het gebied van horren en vliegengordijnen. Torresol is een jarenlange partner waardoor we de Torresol aluminium vliegengordijnen aan kunnen bieden tegen scherpe prijzen. Tevens kan er snel geleverd worden. Maatwerk is ook mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op. 

Zilvergrijs kettingordijn 100 x 235 cm bestellen

Wilt u de insecten buiten de deur houden door middel van een duurzaam en chique vliegengordijn, bestel dan eenvoudig deze zilvergrijze uitvoering. De levertijd is slechts enkele dagen. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.