Geen producten (0)
Geen producten (0)
In de dag montage
Nieuw!
Plafondsteun 1 Plafondsteun 2 Plafondsteun 3
1 2 3
 

Degor vliegengordijn 'in de dag' steunen - 2 stuks - rvs

€ 19,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Omschrijving

Degor vliegengordijn in de dag monteren

Degor vliegengordijnen worden standaard geleverd met een profiel welke geschikt is om 'op de dag' te monteren. Dit betekent gewoon tegen het kozijn aan. In sommige situaties is het echter praktischer om het vliegengordijn 'in de dag' te monteren, dus niet op het kozijn maar tussen het kozijn in als het ware, of tegen het plafond aan. Daarvoor kunt u deze 'in de dag' klemmen gebruiken. Ze zijn gemaakt van rvs en gemakkelijk te monteren. De klemmen zijn 5,5 cm breed en worden altijd per set van 2 stuks geleverd. 

Horrenbouw en Degor kunststof vliegengordijnen

Horrenbouw is al vele jaren dé specialist op het gebied van horren en vliegengordijnen. Degor is een jarenlange partner waardoor we de Degor vliegengordijnen en onderdelen aan kunnen bieden tegen scherpe prijzen. Tevens kan er snel geleverd worden. 

Degor in de dag steunen kopen

Wilt u uw Degor vliegengordijn in de dag monteren? Bestel dan snel en gemakkelijk via de webshop. Binnen enkele werkdagen wordt uw in de dag profiel geleverd en kunt u uw gordijn ophangen. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.