Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw! Linten vliegengordijn
Linten bordeaux
 

Degor Vliegengordijn Pvc Linten Bordeaux / Rood / Grijs 90 x 220 cm

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 90 x 220 cm
Omschrijving

Vliegengordijn van pvc linten - bordeaux-rood-grijs

Nieuw zijn de PVC Linten Vliegengordijnen van het bekende merk Degor. Het is een voordelig maar zeer efficient vliegengordijn wat bestaat uit pvc linten. U ziet hier de uitvoering in bordeaux-rood-grijs met de afmeting 90 x 220 cm. De linten zijn gemaakt voor licht materiaal. Eenvoudig doorheen te lopen en houdt toch het vliegende ongedierte buiten de deur, wel zo prettig! Daarnaast laat het gordijn licht door. Het ophangsysteem wordt meegeleverd. Een zeer voordelige oplossing om uw huis te beschermen tegen ongedierte. 

Horrenbouw en Degor pvc linten vliegengordijnen

Horrenbouw is al vele jaren dé specialist op het gebied van horren en vliegengordijnen. Degor is een jarenlange partner waardoor we de Degor vliegengordijnen aan kunnen bieden tegen scherpe prijzen. Tevens kan er snel geleverd worden. 

Degor vliegengordijn kopen

Heeft u het juiste originele Degor vliegengordijn gevonden? Bestel deze gemakkelijk via de website en binnen een a twee werkdagen wordt uw luxe vliegengordijn bij u geleverd. Nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.