Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rolhor Bouwpakketten

€ 89,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Geleverd als Bouwpakket
Materiaal Aluminium cassette en geleiders
Afmetingen 100/150 x 120/160 (keuzemenu)
Soort gaas Panoramagaas
Kleuren Wit 9010 / Creme 9001 / Antraciet 7016
Remsysteem Ja, als optie (keuzemenu)
Omschrijving

Rolhorren als bouwpakket

Raamrolhorren als bouwpakket met het stijlvolle en solide Italiaanse ontwerp in combinatie met comfortabel bedieningsgemak maken dit rolhorraam tot een absoluut kwaliteitsproduct. De decoratief vormgegeven cassette waarin het gaas zich oprolt, is slechts 36 mm diep waardoor de rolhor zowel op als in het kozijn kan worden gemonteerd. U trekt de rolhor gemakkelijk naar beneden door het handvat. De hor openen doet u simpelweg door het handvat even te kantelen. Aan de onderzijde van de hor zit over de breedte een borstel zodat de hor goed afgesloten wordt. Deze raamhorren wordt aangeboden als rolhor bouwpakketten wat zeer uitzonderlijk is. Hierdoor kunnen we de rolhorren een stuk voordeliger aanbieden dan kant&klare rolhorren, terwijl het in elkaar zetten en op precieze maat maken zeer eenvoudig is. Wij leveren de rolhorren optioneel met een remsysteem, zodat de trekstijl niet te hard in de cassette terugschiet. 
 

Bouwpakket rolhorren in verschillende afmetingen

Zoals gezegd worden de rolhorren geleverd als bouwpakket, waardoor u de rolhor zelf precies op maat kunt maken. Het installeren is zeer eenvoudig. Uiteraard zit er een duidelijke handleiding en meetinstructie bij. Het bouwpakket (zowel voor montage op de dag als in de dag) bestaat uit de bak voorzien van veer en gaas, de geleiders en een montageset met de benodigde onderdelen. Als optie is een rem leverbaar, deze zorgt dat de hor niet snel omhoog schiet, maar gecontroleerd (geremd) omhoog gaat. Zo bent u helemaal compleet en kunt u gemakkelijk uw rolhor maken tegen beduidend lagere prijzen dan kant&klare rolhorren elders. U kunt kiezen uit de breedtes 100 cm en 150 cm. Daarnaast kunt u kiezen voor een hoogte van 120 cm of 160 cm. Vervolgens kunt u de hor zelf op de juiste maat maken, simpelweg door de cassette en de geleiders op de juiste maat te zagen. Wilt u een uitzonderlijke maat die niet binnen het keuzemenu staat, neem dan even contact met ons op. Ter info: het maakt niet uit of u de hor op of in de dag monteert, in beide gevallen is het pakket gelijk. 

Rolhor bouwpakketten in verschillende kleuren

De raamrolhorren zijn leverbaar in verschillende kleuren, echter wordt wit (RAL9010) als standaardkleur gehanteerd. U kunt ook kiezen voor de kleuren creme (RAL9001) of antraciet (RAL7016). De onderdelen worden uiteraard in bijpassende kleur geleverd. In het keuzemenu kunt u dit aangeven. De rolhorren worden geleverd met panoramagaas waardoor u een uitstekend zicht naar buiten heeft. 

Voordelige rolhor bouwpakketten bestellen

Bij Horrenbouw bestelt u eenvoudig uw uitstekende rolhorren als bouwpakket tegen zeer scherpe prijzen. Kies uw afmetingen en kleur gemakkelijk via de webshop en u kunt binnen enkele dagen uw rolhor monteren. Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker aanspreken via de live chatfunctie. 

 

INSTALLATIE OP DE DAG:

 

INSTALLATIE IN DE DAG: