Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw!
Aluminium horgaas zwart 150 cm - 30 meter
 

Rol Aluminium Horgaas Zwart 150 cm breed / rol 30 meter

€ 545,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 2 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 3000 x 150 x 0 cm
Omschrijving

Rol zwart aluminium horgaas 150 cm / 30 meter

Heeft u een volle rol zwart aluminium horgaas 150 cm / 30 meter nodig? Aluminium horgaas zwart tegen de scherpste prijzen op een volle voordelige rol van 30 meter en een maaswijdte van ongeveer 1,3 x 1,2 mm vindt u alleen bij Horrenbouw. Geschikt voor de grotere projecten waarbij u veel gaas nodig heeft tegen een scherpere prijs. Al ons horrengaas is van uitstekende kwaliteit. Het aluminium gaas is logischerwijs sterker dan het standaard gaas. Het zwarte aluminium gaas kan uitstekend worden toegepast voor het zelf maken van uw raamhorren. Dit product wordt tevens veelvuldig toegepast in de tuinbouw en visserij. 

Rollen zwart aluminium horgaas en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horren en heeft de focus en kennis om u de juiste rol zwart aluminium horgaas te bieden. Wij verkopen professioneel horrengaas van topkwaliteit. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse breedtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Direct zwart aluminium horgaas op rol bestellen

Heeft u een volle rol aluminium horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw rol gaas snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren of andere werkzaamheden.