Geen producten (0)
Geen producten (0)
Zeer kleine mazen!
Fijnmazig gaas op rol Zwart fijnmazig gaas Zwart fijnmazig versus normaal gaas
1 2 3
 

Rol Extra Fijnmazig Horgaas (18 x 30) Zwart - 260 cm / 30 meter

€ 995,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 2 a 4 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 3000 x 260 x 0 cm
Materiaal Glasfiber / PVC
Opbouw Geweven en gelast
Kwaliteit Professioneel
Maaswijdte 0,8 x 0,5 mm (18 x 30 draden per 2,54 cm²)
Gewicht 146 gram per vierkante meter
Openheid (% zonlicht) 50% licht doorlatend
Brandveiligheid Zelfdovend klasse 2
Beschikbare breedtes 130 cm, 180 cm, 260 cm
Afname Per strekkende meter
Verpakking Doos of rol
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Omschrijving

Zeer fijnmazig zwart gaas 260 cm breed - rol 30 meter

Extra fijnmazig zwart horrengaas (18 x 30) op brede rol is nieuw in het assortiment van Horrenbouw. Het is van hetzelfde materiaal gemaakt als het standaard glasfiber gaas, echter met kleinere mazen. Dit gaas is per 2,54 cm² voorzien van 18 x 30 draden (horizontaal x verticaal), daar waar normaal gaas uit 18 x 16 draden bestaat. De maaswijdte in mm is dan 0,8 x 0,5 mm voor dit type gaas. Het gaas met extra kleine mazen is van hoogwaardige kwaliteit (geweven en gelast), krimpt en vervormt niet en is UV-bestendig. Standaard gaas functioneert voor normaal Nederlands gebruik meer dan prima, echter zijn er soms situaties waarbij men nog fijner gaas zoekt. Zo wordt dit zwarte fijne gaas bijvoorbeeld veel gebruikt in het buitenland waar ander (kleiner) vliegend ongedierte is. Ook zijn er in Nederland soms situaties waarbij standaard gaas niet afdoende is. Voor die toepassingen is dit zeer fijnmazige gaas bijzonder geschikt! De doorkijk blijft goed. Op foto 2 ziet u het verschil met het standaard grijze gaas. Vul bij aantal het aantal meter in, dit wordt vervolgens als 1 geheel geleverd dus niet als losse meters. 

Horrenbouw en rollen extra fijnmazig gaas

Horrenbouw levert al vele jaren alle soorten horrengaas en heeft daardoor de focus en kennis om u het juiste zeer fijnmazige brede horgaas op rol te bieden. Door onze ervaringen en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Diverse breedtes zeer fijnmazig gaas 18 x 30 mogelijk

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om horrengaas met kleine mazen op rol te bestellen in diverse uitvoeringen. Er zijn een aantal breedtes, zodat voor elke hortoepassing een geschikte maat leverbaar is. Andere maten zijn op aanvraag ook leverbaar. Beschikbare breedtes:

  • 130 cm
  • 180 cm
  • 260 cm 

Extra fijnmazig breed horrengaas 260 cm zwart op rol kopen

Heeft u een rol zwart extra fijnmazig en breed horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel gemakkelijk online. Vervolgens bezorgen wij uw horrengaas thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren of het vervangen van uw horgaas. Mocht u nog vragen hebben, of zoekt u andere maten? Neem vrijblijvend contact op per mail, telefoon of de live chatfunctie.