Geen producten (0)
Geen producten (0)
Goede doorkijk!
Panoramagaas 130 cm / 30 meter
 

Rol Panoramagaas 130 cm breed / 30 meter rol

€ 199,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 3000 x 130 x 0 cm
Materiaal Glasfiber / Polyester met PVC coating
Opbouw Geweven en gelast
Herkomst Europese makelij (dus geen Chinees gaas)
Beschikbare breedtes 100 cm / 130 cm / 160 cm
Afname Per volle rol van 30 meter
Kwaliteit Professioneel
Maaswijdte 1,2 x 1,2 mm
Gewicht 83 gram per vierkante meter
Openheid (% zonlicht) 70%
Brandveiligheid Zelfdovend klasse 2
Verpakking Kartonpapier
Vervoerder GLS
Levertijd 1-2 werkdagen
Omschrijving

Panoramagaas 130 cm breed / rol 30 meter

Panoramagaas is zeer fijnmazig glasfiber gaas en kent een uitstekende doorkijk. Het ragfijne draad van 0,25 millimeter doorsnede garandeert dat insecten buiten blijven terwijl u toch zeer goed zicht behoudt. Het gaas is bewust in het zwart uitgevoerd want zwart absorbeert het licht in plaats van het te weerkaatsen. Hierdoor wordt de doorkijkbaarheid nog verder vergroot. Het 130 cm panoramagaas kent een gewicht van slechts 83 gram per vierkante meter. U kunt het gaas per rol van 30 meter bestellen, waarbij de breedte 100 cm is. Uiteraard is een rol van 30 meter een stuk voordeliger dan per losse meter. 

Horrengaas en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horren en heeft de focus en kennis om u de juiste rol panoramagaas te bieden. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Direct panormagaas 130 cm op rol bestellen

Past het 130 cm panoramagaas bij uw toepassingen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw horrengaas thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren of het vervangen van uw horgaas. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de lice chatfunctie.