Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Rol Thermoscreen Zonwerend Horgaas Wit 200 cm / rol 27,4 meter

€ 1.295,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 0 x 150 x 0 cm
Omschrijving

Zonwerend horrengaas - thermoscreen rol 200 cm / 27,4 meter

U ziet hier wit zonwerend horrengaas met een breedte van 200 cm op een volle rol van 27,4 meter. Zonwerend horgaas, waarvan de officiele benaming thermoscreen is, is een type horgaas wat ook zeer geschikt is om de warmte buiten de deur te houden. Thermoscreen is gemaakt van glasfiber en vinyl, waardoor het als een soort doek aanvoelt. Het houdt naast de warmte ook vliegend ongedierte buiten de deur, terwijl er nog wel doorkijk mogelijk. Hierdoor wordt het ook wel warmtewerend horrengaas genoemd. De doorkijk van dit materiaal is echter wel iets minder dan van normaal gaas, zie ook de afbeeldingen. Het zonwerende gaas is voor 32% open en de UV straling / warmte wordt voor ongeveer 70% tegengehouden. Ideaal materiaal wanneer u de ramen open wilt houden voor frisse lucht, maar de warmte en het ongedierte buiten wilt houden. Dit product is dikker dan normaal gaas, we raden dan ook aan het 4,4 mm pees te gebruiken, dat zal makkelijker inrollen dan 5,1 mm. 

Zonwerend horgaas en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alle soorten gaas. Daarbij is nu het thermoscreen op rol toegevoegd. Het gaas lijkt op een soort doek en houdt naast de vliegen ook de warmte grotendeels buiten de door. Wel zo comfortabel! Wij bieden daarnaast alle soorten gaas op rol, vele kleuren en uitvoeringen! Dit doen we op basis van snelle leveringen, kwaliteit en deskundigheid. 

Warmtewerend horgaas wit 200 cm / 27,4 meter rol kopen

Wilt u gebruik maken van zonwerend gaas, oftewel thermoscreen, met een breedte van 180 cm op een 27,4 meter rol, bestel deze dan gemakkelijk via de webshop. Binnen een aantal dagen wordt de rol warmtewerend horrengaas bij u geleverd. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.