Geen producten (0)
Geen producten (0)
Exclusief bij Horrenbouw!
Fijnmazig horgaas zwart 60 cm / 30 meter Fijnmazig horrengaas 60 cm Vergelijk fijnmazig - standaard gaas
1 2 3
 

Rol Extra Fijnmazig Horgaas 18 x 30 Zwart - 60 cm / 30 meter

€ 199,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Materiaal Glasfiber / PVC
Opbouw Geweven en gelast
Kwaliteit Professioneel
Maaswijdte 0,8 x 0,5 mm (18 x 30 draden per 2,54 cm²)
Gewicht 146 gram per vierkante meter
Openheid (% zonlicht) 50% licht doorlatend
Brandveiligheid Zelfdovend klasse 2
Beschikbare breedtes 60 cm, 120 cm en 180 cm
Afname Rol 30 meter
Verpakking Plastic en kartonpapier
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Omschrijving

Zeer fijnmazig zwart gaas 60 cm breed - rol 30 meter

Extra fijnmazig zwart horrengaas (18 x 30) op rol is nieuw in het assortiment van Horrenbouw. Het is van hetzelfde materiaal gemaakt als het standaard glasfiber gaas, echter met kleinere mazen. Dit gaas is per 2,54 cm² voorzien van 18 x 30 draden (horizontaal x verticaal), daar waar normaal gaas uit 18 x 16 draden bestaat. De maaswijdte in mm is dan 0,8 x 0,5 mm voor dit type gaas. Het 60 cm brede gaas met extra kleine mazen is van hoogwaardige kwaliteit (geweven en gelast), krimpt en vervormt niet en is UV-bestendig. Standaard gaas functioneert voor normaal Nederlands gebruik meer dan prima, echter zijn er soms situaties waarbij men nog fijner gaas zoekt. Zo wordt dit gaas bijvoorbeeld veel gebruikt in het buitenland waar ander (kleiner) vliegend ongedierte is. Ook zijn er in Nederland soms situaties waarbij standaard gaas niet afdoende is. Voor die toepassingen is dit zeer fijnmazige gaas bijzonder geschikt! De doorkijk blijft goed. De kleur is grijs. Op foto 2 ziet u het verschil met het standaard zwarte gaas.

Horrenbouw en rollen extra fijnmazig zwart gaas

Horrenbouw levert al vele jaren alle soorten horrengaas en heeft daardoor de focus en kennis om u het juiste  zeer fijnmazige horgaas zwart op rol te bieden. Door onze ervaringen en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten gaas. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Diverse breedtes zeer fijnmazig zwart horgaas 18 x 30 mogelijk

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om horrengaas met kleine mazen op rol te bestellen in diverse uitvoeringen. Er zijn een aantal breedtes, zodat voor elke hortoepassing een geschikte maat leverbaar is. Andere maten zijn op aanvraag ook leverbaar. Beschikbare breedtes:

  • 60 cm
  • 120 cm
  • 180 cm 

Direct extra fijnmazig zwart horrengaas 60 cm op rol bestellen

Heeft u een rol extra fijnmazig zwart horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel gemakkelijk online. Vervolgens bezorgen wij uw rol zwart horrengaas thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren of het vervangen van uw horgaas. Mocht u nog vragen hebben, of zoekt u andere maten? Neem vrijblijvend contact op per mail, telefoon of de live chatfunctie.