Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Rol Glasfiber Horgaas Zwart 200 cm breed / rol 90 meter

€ 995,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Materiaal Glasfiber / Polyester met PVC coating
Opbouw Geweven en gelast
Herkomst Europese makelij (dus geen Chinees gaas)
Beschikbare breedtes 60,80,100,120,140 en 160 cm breed
Afname Per volle rol van 30 meter
Kwaliteit Professioneel
Maaswijdte 1,2 x 1,2 mm
Gewicht 120 gram per vierkante meter
Openheid (% zonlicht) 63%
Brandveiligheid Zelfdovend klasse 2
Verpakking Kartonpapier
Vervoerder DPD of GLS
Levertijd 1-3 werkdagen
Omschrijving

Rol zwart horrengaas 200 cm / 90 meter 

U vindt hier extra breed zwart gaas op een volle rol van 90 meter. Professioneel Glasfiber horgaas zwart 200 cm voor de meest scherpste prijzen op een rol van 90 meter vindt u bij Horrenbouw. Al ons brede horrengaas is van een uitstekende kwaliteit glasfiber. Het brede zwarte horrengaas vindt u exclusief bij Horrenbouw. Het gaas is vlak geweven en daardoor extra sterk in horizontale en verticale richting. Het horgaas kan uitstekend worden toegepast voor het zelf maken van uw raamhorren of hordeuren. Dit product wordt ook vaak toegepast in de tuinbouw en visserij. Heeft u zwart gaas nodig, maar geen volle rol van 90 meter? U kunt dit gaas ook per meter bestellen, ga dan naar de categorie 'horrengaas'.

Rollen zwart horgaas 200 cm en Horrenbouw

Horrenbouw levert al sinds jaren alles op het gebied van horren, waaronder breed zwart horrengaas. Door onze ervaringen en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit vele kleuren en breedtes horgaas. Dit doen wij op basis van klantgerichtheid, snelle leveringen en deskundigheid. Daarnaast worden zeer scherpe prijzen gehanteerd.

Rol horrengaas zwart 200 cm breed / 90 meter kopen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een volle brede rol zwart horgaas 200 cm / 90 meter te bestellen. Daarnaast zijn er ook andere maten leverbaar. Ons zwarte horrengaas per rol is verkrijgbaar in de volgende breedtes:

  • 60 cm
  • 80 cm
  • 100 cm
  • 120 cm
  • 140 cm
  • 160 cm
  • 200 cm
  • 220 cm
  • 260 cm
Direct rol horgaas zwart 200 cm breed bestellen

Heeft u een volle brede rol zwart horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel gemakkelijk via de webshop. Vervolgens bezorgen wij uw rol zwart vliegengaas thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren. Heeft u nog vragen? U kunt direct een medewerker aanspreken via de live chatfunctie. Ook kunt u een mailtje sturen of even bellen.