Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Raamhor vanaf €69,50 max. 130 cm x 130 cm

€ 69,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode FDHHDVH200
Productcode leverancier FDHHDVH200
Materiaal profiel Aluminium
Materiaal horgaas Glasfiber
Hoekverbinding Verstek
Standaard RAL kleuren Wit, creme, antraciet
Beschikbare RAL kleuren Alle
Levertijd Standaardkleur 2 tot 4 weken
Levertijd RAL kleur X 4 tot 6 weken
Verpakking Karton/ Noppenfolie
Vervoerder DHL
Omschrijving

Vaste Raamhor kant en klaar

Een vaste raamhor wordt gebruikt voor ramen die naar buitendraaien en kiepen. Deze horren worden ook wel voorzethorren genoemd. Wanneer u alle maten weet (zie inmeetinstructies) kunt u deze invoeren in de juiste velden. Aangezien de horren te kwetsbaar zijn om met reguliere postdiensten te versturen bieden we twee opties, namelijk afhalen in Den Bosch of levering op locatie met speciaal vervoer. Hiervoor rekenen we een meerprijs van 30 euro. LET OP: Hou rekening met het berekenen van de maten voor 'op de dag' en 'in de dag', er vindt een verrekening plaats. Zie onderstaande plaatje met uitleg. 

Vaste raamhor en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren kant & klare voorzethorren aan zowel particulieren als de zakelijke markt. Door onze ervaring en relaties, bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse soorten voorzethorren. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Soorten Voorzethorren

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een vaste raamhor te bestellen als kant en klaar product of als bouwpakket. Bij ons koopt u voorzethorren in diverse maten en kleuren. U heeft 2 montagemogelijkheden:

  • In de dag/ in het kozijn
  • Op de dag/ op het kozijn

MEETINSTRUCTIES

 

Direct kant&klare voorzethorren bestellen

Heeft u een Vaste raamhor gezien die aan uw wensen en specificaties voldoen? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw nieuwe voorzethor thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.