Geen producten (0)
Geen producten (0)
Meerdere meters = 1 geheel
Petscreen zwart 160 cm breed Breed Petscreen zwart 160 cm Huisdierengaas zwart 160 cm
1 2 3
 

Petscreen Zwart 160 cm breed €23,95 / m1

€ 25,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Bruto gewicht 3,00 Kg
Materiaal Polyester met PVC coating icm Glasfiber
Beschikbare breedtes 70 cm, 90 cm, 120 cm, 160 cm en 180 cm.
Beschikbare kleuren Grijs of Zwart
Kwaliteit Highend quality
Maaswijdte 0,8 x 1,0 mm (ongeveer)
Gewicht 390 gram per vierkante meter
Openheid / doorkijk 55%
Verpakking Karton of koker
Vervoerder PostNL of GLS
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Monteren met Inrolpees voor Petscreen, 4,4 mm dik
Omschrijving

Petscreen gaas zwart 160 cm breed

Petscreen gaas is gaas wat extra sterk is. Het wordt met name gebruikt om in hordeuren en / of horramen te monteren wanneer er huisdieren in huis zijn welke door middel van hun scherpe nagels het gewone horgaas kapot kunnen krabben. Petscreen is dusdanig sterk dat dit niet mogelijk is en uw hordeur of horraam dus in goede staat blijft. Petscreen bestaat uit Polyester / PVC coating in combinatie met Glasfiber en is daardoor extra sterk en bestand tegen huisdieren. Het petscreen wat u hier ziet is met 160 cm extra  breed en wordt per strekkende meter aangeboden. Wanneer u meerdere meters bestelt wordt dit als een geheel verzonden. Let op: Petscreen kan het beste gemonteerd worden met 'inrolpees voor Petscreen', u vindt deze hier.

Petscreen en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u het juiste petscreen te bieden. Wij verkopen professioneel petscreen van topkwaliteit. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse breedtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Diverse kleuren petscreen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om diverse kleuren en maten petscreen te bestellen welke passen bij uw toepassing. Daarnaast verkopen wij alle soorten standaard glasfiber gaas per strekkende meter of per rol.

Direct bestellen

Heeft u geschikt petscreen gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw petscreen snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren.

petscreen kopen