Geen producten (0)
Geen producten (0)
Meerdere meters = 1 geheel
Petscreen zwart 70 cm Petscreen zwart 70 cm breed Huisdierengaas zwart 70 cm Honden - kattenluik in Petscreen
1 2 3 4
 

Petscreen Zwart 70 cm breed €15,95 / m1

€ 15,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Specificaties
Materiaal Polyester met PVC coating icm Glasfiber
Beschikbare breedtes 70 cm, 90 cm, 120 cm, 160 cm, 180 cm
Beschikbare kleuren Grijs of Zwart
Kwaliteit Highend quality
Maaswijdte 0,8 x 1,0 mm (ongeveer)
Gewicht 390 gram per vierkante meter
Openheid / doorkijk 55%
Verpakking Karton of koker
Vervoerder GLS
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Monteren met Inrolpees voor Petscreen, 4,4 mm dik
Omschrijving

Petscreen gaas zwart 70 cm breed

Petscreen gaas is gaas wat extra sterk is. Het wordt met name gebruikt om in hordeuren en / of horramen te monteren wanneer er huisdieren in huis zijn welke door middel van hun scherpe nagels het gewone horgaas kapot kunnen krabben. Petscreen is dusdanig sterk dat dit niet mogelijk is en uw hordeur of horraam dus in goede staat blijft en wordt daarom ook wel 'huisdierengaas' genoemd. Petscreen bestaat uit Polyester / PVC coating in combinatie met Glasfiber en is daardoor extra sterk en bestand tegen huisdieren. Het petscreen wat u hier ziet is 70 cm breed zwart en wordt per strekkende meter aangeboden. Wanneer u meerdere meters bestelt wordt dit als een geheel verzonden. Let op: Petscreen kan het beste gemonteerd worden met 'inrolpees voor Petscreen', u vindt deze hier.

Kattenluik voor petscreen en hordeuren

Nieuw in het assortiment zijn de kattenluiken welke gemonteerd kunnen worden in het petscreen. Met name voor hordeuren is dit een mooi product, aangezien uw kat (of hond) zo eenvoudig naar buiten en naar binnen kan zonder dat de hordeur geopend hoeft te worden. Het kattenluik is gemaakt van sterk materiaal en eenvoudig te monteren. U vindt het kattenluik hier

Petscreen en Horrenbouw

Horrenbouw levert al vele jaren alles op het gebied van horrengaas en petscreen en heeft de focus en kennis om u het juiste petscreen te bieden. Wij verkopen professioneel petscreen van topkwaliteit. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse breedtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Diverse kleuren petscreen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om diverse kleuren en maten petscreen te bestellen welke passen bij uw toepassing. Daarnaast verkopen wij alle soorten standaard glasfiber gaas per strekkende meter of per rol.

Direct zwart huisdierengaas 70 cm breed bestellen

Heeft u geschikt petscreen gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw petscreen snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren.

petscreen kopen