Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Onderrail voor plissehordeur kunststof - 200 cm - grijs

€ 33,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 a 3 werkdagen
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 200 x 3,40 x 0,50 cm
Omschrijving

Kunststof onderrail voor plissedeur

U ziet hier een onderrail (ook wel geleider genoemd) voor een plissehordeur. Deze onderrail is passend bij onze plissehordeuren, maar ongetwijfeld ook bij andere type plissedeuren. Het betreft een grijze kunststof onderrail met een lengte van 200 cm. De breedte is 34 mm en de hoogte 5 mm.

Op aanvraag ook leverbaar in 260 cm, dan alleen af te halen in Groningen of te verzenden met speciaal vervoer in verband met de lengte. 

Horrenbouw en hordeuronderdelen

Horrenbouw levert al lange tijd alles op het gebied van horren en hordeuren, met name op gebied van zelfbouw. Op het gebied van de hordeuren en bijbehorende onderdelen is het assortiment vanwege grote vraag behoorlijk uitgebreid, onder andere met deze onderrail voor plissedeuren. Uiteraard ook alle andere losse onderdelen op het gebied van zelfbouwhorren leverbaar.

Onderrail voor plissehordeuren kopen

Wij kunnen deze onderrail voor plissedeuren leveren, echter wel op aanvraag. Dit vanwege het feit dat we niet met de reguliere post kunnen zenden. Afhalen of met een koerier kan wel. Nog vragen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de live chatfunctie.