Geen producten (0)

Vlieggordijnen

Op deze website kunt u rechtstreeks “af fabriek” uw Torresol, Sunarts of Degor vlieggordijn kopen. Bij Horrenbouw kunt u gemakkelijk uw favoriete vlieggordijn bekijken en bestellen.

Voordat u uw vlieggordijn voor de wering van insecten bestelt dient u de maat van uw deurkozijn op te meten. U heeft namelijk uw kozijnbreedte- en hoogte nodig om te kiezen uit diverse soorten vliegengordijnen. De levertijd is gemiddeld 2 werkdagen. Wij verwijzen u ook graag naar de kant-en-klaar aanbiedingspakketten, deze vliegengordijnen zijn voor een zeer aantrekkelijke prijs geheel voorgeregen. U dient uw vliegengordijn dan enkel nog vanuit de doos op te hangen!

Vlieggordijn kopen bij Horrenbouw

Voor een insectvrij huis of kantoor kunt u een vlieggordijn kopen bij Horrenbouw. Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u diverse vlieggordijnen te bieden, waardoor u altijd het meest geschikte insectengordijn voor uw situatie kunt bestellen. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse gordijnen. Insectengordijnen bieden wij in drie vormen aan:

  • Kant-en-klaar pakket
  • Doe-het-zelf pakket
  • Het magneetgordijn

Geen stress met een vlieggordijn

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een insectengordijn te bestellen die past binnen uw interieur, smaak en budget. Bij ons kunt u gordijnen in diverse grootten, stoffen en motieven kopen, waardoor uw vliegengordijn altijd aansluit op uw eigen smaak. Wordt u gek van alle dieren die door open ramen en deuren naar binnen vliegen? Aarzel dan niet om een vlieggordijn te kopen. U zult merken dat u na plaatsing van uw vlieggordijn een stuk meer rust ervaart, omdat u niet meer te pas en te onpas insecten in uw kamer tegenkomt.

Direct uw vlieggordijn kopen

Wilt u direct wat aan de insectenoverlast doen en een vlieggordijn kopen? Als u in onze webshop een vliegengordijn gezien heeft die in uw inrichting past, twijfel dan niet en bestel direct. Dan bezorgen wij uw nieuwe vlieggordijn thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.