Geen producten (0)

Vlieggordijn magneet

Bent u op zoek naar een vlieggordijn met magneet die zelf goed sluit? Op deze website kunt u rechtstreeks uw vlieggordijn met magneet kopen. Bij Horrenbouw kunt u gemakkelijk uw favoriete magnetische vliegengordijn bekijken en bestellen. Voordat u uw magnetisch horgordijn voor de wering van insecten bestelt, dient u de maat van uw deurkozijn op te meten. U heeft namelijk uw kozijnbreedte- en hoogte nodig om te kiezen uit diverse magnetische vliegengordijnen.

Vlieggordijn kopen bij Horrenbouw

Met een vlieggordijn met magneet kiest u voor een nieuwe, effectieve oplossing tegen vliegend ongedierte! Het magneetgordijn sluit automatisch als u, uw kinderen of uw huisdieren door het gordijn lopen door middel van de 18 strategisch geplaatste magneten. Deze zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de sluiting van deze magnetische deurhor. Het magneetgordijn is huisdiervriendelijk en kan eventueel met een vochtige doek worden schoongemaakt.

Kenmerken van ons vlieggordijn met magneet:

  • 1. Eenvoudige montage op uw deurkozijn;
  • 2. Standaard geleverd inclusief 2 ophangmogelijkheden voor alle kozijnsoorten;
  • 3. Kies uit bevestiging met punaises of dubbelzijdige tapestrips (beide in de verpakking);
  • 4. Deze deurhor is in te korten door het doek simpelweg om te slaan;

Breed assortiment magneetvlieggordijnen

Horrenbouw biedt u de mogelijkheid om een insectengordijn te bestellen die past binnen uw interieur, smaak en budget. Bij ons kunt u gordijnen in diverse grootten, stoffen en motieven kopen, waardoor uw vliegengordijn altijd aansluit op uw eigen smaak. Voor een insectvrij huis of kantoor kunt u een magnetisch vliegengordijn kopen bij Horrenbouw.

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u diverse vlieggordijnen te bieden, waardoor u altijd het meest geschikte magnetische horgordijn voor uw situatie kunt bestellen. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse gordijnen. Naast het magneetgordijn bieden we ook Kant-en-klaar pakketten en doe-het-zelf-pakketten met

Een magnetisch horgordijn bestellen

Is u in onze webshop een magnetisch vliegengordijn gezien heeft die in uw inrichting past, twijfel dan niet en bestel deze direct. Dan bezorgen wij uw nieuwe vlieggordijn na gemiddeld 2 werkdagen thuis en kunt u zich stijlvol wapenen tegen vliegen in huis of op kantoor.