Geen producten (0)

Vliegengordijn op maat

Zoekt u een vliegengordijn op maat van de beste kwaliteit? Dan bent u bij Horrenbouw aan het juiste adres. Wij bieden vliegengordijnen in alle soorten en maten en altijd op maat gemaakt. Met een kralengordijn van Horrenbouw houdt u niet alleen vervelende insecten buiten de deur, maar vrolijkt u ook nog eens uw interieur op!

Bestel uw kralen vliegengordijn online bij Horrenbouw

Horrenbouw is uw expert in kralen vliegengordijnen en biedt dan ook vele soorten. Onze ruime ervaring zorgt er voor dat wij ook voor u een kralengordijn op maat kunnen ontwerpen. Bij ons kunt u vliegengordijnen in diverse grootten, stoffen en motieven kopen, waardoor uw vliegengordijn ‘eigen’ aan zal voelen.

Snelle levering

Horrenbouw staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en deskundigheid. Bij ons heeft u de mogelijkheid te kiezen uit vier soorten kralen vliegengordijnen, kunststof draadgordijnen, aluminium ketting gordijnen, magneet horgordijnen en hulzen gordijnen. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, bezorgen wij deze binnen de kortste keren bij u thuis. Met Horrenbouw bent u snel van die vervelende insecten af.

Ja, ik wil een vliegengordijn op maat van Horrenbouw

Aarzel dan niet en zoek uw favoriete exemplaar uit in onze webshop. Van vliegengordijnen met vrolijke printjes tot moderne zilveren vliegengordijnen; bij Horrenbouw vindt u gegarandeerd een exemplaar dat op uw wensen aansluit.