Geen producten (0)

Sun-Arts vlieggordijnen

Bent u specifiek op zoek naar een Sun-Arts vlieggordijn? Dan bent u hier op de juiste pagina van Horrenbouw. Op deze pagina vindt u alle soorten vlieggordijnen van het merk Sun-Arts. Een Sun-Arts vliegengordijn is van hoge kwaliteit voor jarenlange plezier. Het is een uitstekende oplossing tegen naar binnen vliegend ongedierte. Frisse lucht kan makkelijk naar binnen, maar vliegende insecten blijven dankzij een Sun-Arts vliegengordijn buiten. Bovendien geeft dit vliegengordijn een stijlvolle uitstraling en Sun-Arts is verkrijgbaar in diverse kleurstellingen.

Over Sun-Arts vliegengordijnen

Sun-Arts deurgordijnen worden gemonteerd tegen het kozijn met behulp van een h-profiel waardoor het eenvoudig te verwijderen is. Een Sun-Arts deurgordijn kan prima als alternatief fungeren voor een hordeur. Een groot voordeel van een Sun-Arts vliegengordijn ten opzichte van een hordeur is dat u er gemakkelijk en snel doorheen kunt lopen. Sun-Arts heeft een breed assortiment en biedt drie soorten gordijnen:

  • Hulzen
  • Kunststof
  • Aluminium

De hulzengordijnen zijn gemaakt van Polyethyleen en gegalvaniseerde staaldraad haken. Polyethyleen is een flexibele kunststof dat niet breekt als het tussen de deur komt. De kunststof deurgordijnen zijn lichter qua gewicht. Let op: Het is belangrijk te weten dat een kunststof deurgordijn nadat het is bevestigd enige tijd nodig heeft om volledig ‘uit te hangen’. Bij een omgevingstemperatuur van boven de 25 graden Celsius duurt het 1 à 2 weken voordat het geheel recht hangt. Bij lagere temperaturen kan dit langer duren. Tot slot de aluminium kettinggordijnen, deze zijn opgebouwd uit machinaal aan elkaar geregen geanodiseerde aluminium schakeltjes. Hierdoor bieden ze een mooie open doorkijk op de tuin. Een prima oplossing voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren.

Sun-Arts vliegengordijn bestellen

Wordt u gek van alle dieren die door open ramen en deuren naar binnen vliegen? Aarzel dan niet om een kwalitatief Sun-Arts vliegengordijn te kopen. Sun-Arts deurgordijnen worden meestal aangeschaft voor in de tuindeur, maar kunnen ook prima dienst doen als bijvoorbeeld ‘room devider’, alternatief voor een kastdeur, voor op de boot of in de caravan. Wacht niet langer en koop een voordelige maar goede oplossing tegen muggen en vliegen!