Geen producten (0)

Horren

Wanneer het weer voorjaar of zomer is willen we graag de ramen open kunnen zetten om van de frisse lucht te kunnen genieten. Een nadeel daarvan is dat er vliegen, muggen en andere insecten binnen kunnen komen. Een uitstekende manier om dit ongedierte buiten te houden is het plaatsen van horren. Horrenbouw is gespecialiseerd in dergelijke horren en levert dan ook zowel kant en klare horren, maar ook alle horonderdelen om zelf gemakkelijk een hor te kunnen maken. U kunt zelf kiezen wat voor soort hor u wilt, welke kleur en ook welke afmetingen. Elke toepassing kent een eigen soort hor, dit wordt op de website zeer duidelijk uitgelegd.

Horren maken of kant & klare horren

Om ongedierte buiten de deur te houden is het dus raadzaam om horren te plaatsen. Bij Horrenbouw kunt u kiezen voor kant&klare horren, maar wat ook mogelijk is, is het zelf maken van horren. Dit is zeker niet moeilijk en u kunt besparen op de kosten. Of u besluit om zelf horren te maken of om deze kant & klaar te bestellen, we hebben in alle gevallen een passende oplossing. Bekijk hieronder de snelkoppeling per categorie en ga direct naar de categorie van uw keuze.

 

Bouwpakketten horren

Wanneer u zelf horren wilt maken, dan kunt u kiezen voor de complete bouwpakketten. Dit zijn zowel bouwpakketten voor voorzethorren als voor inzethorrren. Welke profielen u nodig heeft wordt duidelijk uitelegd. De bouwpakketten zijn voorzien van alle producten die u nodig heeft voor het bouwen van horren. Het bevat de profielen, de verbindingen, het gaas en de bevestigingsmaterialen. U kunt zelf de kleur en de afmetingen kiezen. Naast complete pakketten zijn alle onderdelen ook los leverbaar. Zo kunt u de hor volledig zelf samenstellen en in elkaar zetten. 

Kant & klare horren

Als u liever niet zelf de hor wilt maken kunt u kiezen om deze kant & klaar te laten maken, waarna u ze alleen nog maar hoeft te monteren in of op het kozijn. Ook hier kunt u kiezen voor de voorzetvariant of de inzetvariant. Per soort wordt precies uitgelegd hoe u dient te meten en hoe te monteren. Via de site kunt u precies aangeven wat de afmetingen moeten zijn. Ook kunt u een formulier aanvragen waarop u alle gegevens precies kunt noteren. Wat uw voorkeur heeft! Uiteraard hebben kant & klare producten een iets langere levertijd, dit vanwege het maatwerk. Bekijk alle mogelijkheden op de site. 

Online horren kopen

Wanneer u de juiste producten op de site heeft gevonden kunt u deze snel en gemakkelijk online bestellen. De bouwpakketten kunnen uit voorraad geleverd worden, evenals de losse producten. Deze artikelen zullen er dan ook binnen een a twee dagen zijn. Kant & klaar producten hebben een iets langere levertijd. 

Heeft u nog vragen?

Wanneer er zaken onduidelijk zijn of u heeft nog vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt direct een medewerker spreken via de online chatfunctie. Tevens kunt u ons bellen of mailen. Er volgt altijd een reactie op zeer korte termijn.