Geen producten (0)
Geen producten (0)
Maak uw eigen vliegengordijn
Torresol DHZ Vliegengordijn model 100% transparant Torresol DHZ Vliegengordijn model 100% transparant
1 2
 

Torresol DHZ Vliegengordijn model 100% transparant

€ 59,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode TSDHZ04
Catagorie Vliegengordijn
Fabrikant Torresol
Materiaal Hulzen en haken
Materiaal hulzen Flexibel kunststof polyethyleen
Materiaal haken Gegalvaniseerd
Type Doe het zelf pakket
Ophangstrip Geperforeerd hoekprofiel
Bevestiging Schroeven
Montage Tegen het kozijn of in het kozijn
Montageduur 7 tot 9 uur
Handleiding Ja, in doos
Verpakking Kartonnen doos
Vervoerder DPD
Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Onderhoud Uitwasbaar in beddensloop op 40 graden.
Inkortbaar Ja, demontage vanaf bovenste haak
Verlengbaar Ja
Omschrijving

Vliegengordijn Torresol Doe-het-zelf model 100% transparant

Horrenbouw.nl verkoopt vliegengordijnen van Torresol als doe-het-zelf pakket, kant-en-klaar pakket en als maatwerk. Wij verkopen ruim 100 modellen doe het zelf pakketten en ruim 30 kant en klaar pakketten van de standaard hulzen gordijnen. In dit geval betreft het het Doe-het-zelf pakket model 100% transparant. U betaalt geen verzendkosten. 

LET OP
U stelt dit vliegengordijn zelf samen, door uw gewenste kleurstelling te selecteren en de juiste afmeting in te voeren. U ontvangt alle benodigde materialen en uiteraard een duidelijke handleiding om uw vliegengordijn zelf te assembleren. Uw unieke Torresol vliegengordijn is het resultaat! Eenvoudig & veelzijdig!

Standaard hulzen van Torresol zijn gemaakt van LDPE (lage dichtheid polyethyleen) voorzien van 2% UV-stabilisator. Dé garantie op een lange levensduur en de juiste kwaliteitsbeleving. Standaard vliegengordijnen danken hun effectieve bescherming tegen vliegend ongedierte door het gebruik van één lengtebaan per centimeter in de breedte. Hierdoor ontstaat een nauwsluitend vliegengordijn. In tegenstelling tot de kant en klaar pakketten dient u het gordijn zelf te rijgen.
 
MEETINSTRUCTIES:
Meet de juiste afmeting !

U heeft de keuze om uw vliegengordijn IN of OP het kozijn te hangen. (Torresol adviseert het vliegengordijn in uw deurkozijn te hangen.)

IN het kozijn
   -   Meet strak de hoogte tussen het kozijn en de dorpel (zie afbeelding A)
   -   Meet strak de breedte tussen weerszijden van het kozijn (zie afbeelding B)

OP het kozijn
   -   Meet strak de hoogte tussen het kozijn en de dorpel en tel hierbij minimaal 4 cm extra voor de bevestigingsstrip (zie afbeelding C)
   -   Meet strak de breedte tussen weerszijden van het kozijn en tel hierbij minimaal 2 cm extra voor de overlapping (zie afbeelding D)

 

ONDERHOUD:

Torresol vliegengordijnen zijn eenvoudig schoon te houden.

Standaard hulzen en luxe/houtlook hulzen
Deze vliegengordijnen kunnen compleet in de wasmachine worden uitgewassen. U verdeelt het vliegengordijn wederom in 2 helften. Iedere helft bindt u vast met een veter en stop u vervolgens om beurten in een kussensloop welke u tevens goed en stevig dichtbindt. Het vliegengordijn is dan gereed om veilig en verantwoord op 40 graden Celsius te worden uitgewassen. Wij raden u stellig aan om duidelijk de onderhoudshandleiding te lezen.

Opbergen vliegengordijn
Het opbergen van uw Torresol vliegengordijn gaat heel eenvoudig. Het is raadzaam om dezelfde methode te hanteren als met het monteren/uitpakken van uw gordijn, namelijk het tegenovergestelde van de hierboven beschreven methode! Het gordijn verdelen in 2 helften, elk voorafgaand aan een klein kaartje.