Geen producten (0)
Geen producten (0)
Topkwaliteit Kant en klaar Hulzengordijn
Torresol Kant en klaar Vliegengordijn model 2 ruiten
 

Torresol Kant en klaar Vliegengordijn model 2 ruiten

€ 77,95 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode TSKK19
Omschrijving

Vliegengordijn kant-en-klaar van Torresol (origineel). Verkrijgbaar in meerdere maten, zie het keuzemenu 'kies maat'

Dit vliegengordijn wordt kant-en-klaar (voorgeregen) geleverd in vaste afmetingen. Prijzen zijn afhankelijk van formaat, inclusief BTW en inclusief verzendkosten. Standaard hulzen van Torresol zijn gemaakt van LDPE (lage dichtheid polyethyleen) voorzien van 2% UV-stabilisator. Dé garantie op een lange levensduur en de juiste kwaliteitsbeleving. Standaard vliegengordijnen danken hun effectieve bescherming tegen vliegend ongedierte door het gebruik van één lengtebaan per centimeter in de breedte. Hierdoor ontstaat een nauwsluitend vliegengordijn.

In dit pakket bevindt zich het vliegengordijn verpakt in 2 bundels, een aluminium bevestigingsstrip, bevestigingsmateriaal en een duidelijke handleiding. U bevestigt de strip en hangt het vliegengordijn op in de daarvoor bestemde gaatjes. In tegenstelling tot de doe-het-zelf pakketten is zelf rijgen niet meer nodig!
 
MEETINSTRUCTIES:
Meet de juiste afmeting !

U heeft de keuze om uw vliegengordijn IN of OP het kozijn te hangen. (Torresol adviseert het vliegengordijn in uw deurkozijn te hangen.)

IN het kozijn
   -   Meet strak de hoogte tussen het kozijn en de dorpel (zie afbeelding A)
   -   Meet strak de breedte tussen weerszijden van het kozijn (zie afbeelding B)

OP het kozijn
   -   Meet strak de hoogte tussen het kozijn en de dorpel en tel hierbij minimaal 4 cm extra voor de bevestigingsstrip (zie afbeelding C)
   -   Meet strak de breedte tussen weerszijden van het kozijn en tel hierbij minimaal 2 cm extra voor de overlapping (zie afbeelding D)

 

ONDERHOUD:

Torresol vliegengordijnen zijn eenvoudig schoon te houden.

Standaard hulzen en luxe/houtlook hulzen
Deze vliegengordijnen kunnen compleet in de wasmachine worden uitgewassen. U verdeelt het vliegengordijn wederom in 2 helften. Iedere helft bindt u vast met een veter en stopt u vervolgens om beurten in een kussensloop welke u tevens goed en stevig dichtbindt. Het vliegengordijn is dan gereed om veilig en verantwoord op 40 graden Celsius te worden uitgewassen. Wij raden u stellig aan om duidelijk de onderhoudshandleiding te lezen.

Kunststof draadgordijnen en aluminium kettinggordijnen
Deze vliegengordijnen zijn uitstekend schoon te maken met een vochtige doek, in een bad of met de tuinslang. Het gebruik van schoonmaakmiddel is toegestaan. Wij raden u echter aan deze gordijnen niet in de wasmachine te wassen in verband met de beperkte meerwaarde om het gordijn schoon te krijgen.

Opbergen vliegengordijn
Het opbergen van uw Torresol vliegengordijn gaat heel eenvoudig. Het is raadzaam om dezelfde methode te hanteren als met het monteren/uitpakken van uw gordijn, namelijk het tegenovergestelde van de hierboven beschreven methode! Het gordijn verdelen in 2 helften, elk voorafgaand aan een klein kaartje.

Kant-en-klaar pakketten, wat houdt dat in?
Het onderstaande aanbod vliegengordijnen wordt kant-en-klaar geleverd, dat wil zeggen: de lengtebanen zijn voorgeregen, zodat u dit gordijn direct in de bevestigingsstrip kunt hangen. Motief of geen motief, het is niet meer nodig om zelf met losse haken en hulzen aan de slag te gaan! 

Kies voor gemak, kies een kant-en-klaar vliegengordijn!