Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rolhor Bouwpakketten

€ 99,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Geleverd als Bouwpakket
Materiaal Aluminium cassette en geleiders
Afmetingen 100/150 x 120/160 (keuzemenu)
Soort gaas Panoramagaas
Kleuren Wit 9010 / Creme 9001 / Antraciet 7016
Remsysteem Ja, als optie (keuzemenu)
Omschrijving

Bekijk hier de montagehandleiding
Rolhor als bouwpakket

Op zoek naar een rolhor voor uw raam of ramen thuis, op kantoor of ergens anders? Bij Horrenbouw vindt u verschillende bouwpakket rolhorren. Deze voordelig geprijsde raamhorren hebben een stijlvol en solide Italiaans ontwerp, zijn gemakkelijk te bedienen, van absolute topkwaliteit en zijn geschikt voor nagenoeg alle soorten raam en kozijn. U heeft keuze uit uiteenlopende breedtes rolhor (100 of 150 cm breed), verschillende kleurstellingen en modellen met óf zonder ingebouwd remsysteem. Kortom, wat voor model raamhor u ook nodig heeft, bij Horrenbouw vindt ‘m ongetwijfeld. De rolhorren zijn allen voorzien van zwart panoramagaas. Dit gaas houdt alle ongedierte tegen en is bijna onzichtbaar, wel zo mooi!

Selecteer de gewenste kleur, het juiste formaat, het benodigde aantal en plaats uw bestelling. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact (telefonisch of via de mail) met ons op.

De voordelen van een rolhor bouwpakket

Met een cassette rolhor kunt u in de lente- en zomermaanden zonder probleem of zorgen uw raam openzetten. Daar waar een open raam zónder hor allerlei insecten binnenlaat, is dit mét een raamhor niet het geval. Bovendien houden sommige raamhorren met gaas ook pollen buiten – iets dat wel zo fijn is als u hooikoorts heeft.

Wij zijn een van de weinige bedrijven die onze rolhorren als bouwpakket aanbieden. Waarom? Heel eenvoudig: zo kunnen wij onze goedkope rolhorren tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Dit in tegenstelling tot kant & klare modellen, die doorgaans een stuk duurder zijn. Daarnaast kunt u hierdoor de horren zelf op maat maken. Het in elkaar zetten van het bouwpakket is overigens een fluitje van een cent en meestal binnen een half uur geregeld.

Luxe, topkwaliteit raamhorren

Natuurlijk zijn onze cassette horren van alle gemakken voorzien. Zo is de decoratief vormgegeven cassette van de rolhor, waarin het gaas zich oprolt, slechts 36 mm diep waardoor de hor zowel op als in het kozijn kan worden gemonteerd. Ook heeft een Horrenbouw rolhor een kleine cassette. Het gebruiken van de raamhor is zeer gemakkelijk. U trekt de rolhor naar beneden met het handvat en openen doet u simpelweg door hetzelfde handvat even te kantelen. Aan de onderzijde van de raamhor zit over de breedte een borstel zodat deze goed afgesloten wordt. De rolhorren worden geleverd met panoramagaas waardoor u een uitstekend zicht naar buiten heeft. Ten slotte worden de rolhorren standaard geleverd met panoramagaas, waardoor u een uitstekend zicht naar buiten heeft.

In verschillende breedtes en lengtes verkrijgbaar

U heeft keuze uit verschillende formaten horren. Een van de meest populaire afmetingen is een rolhor die 150 centimeter breed is. Daarnaast kunt u kiezen voor een smaller, 100 centimeter breed exemplaar. Verder is er keuze uit twee hoogtes: 120 of 160 centimeter. Zoekt u een rolhor kleiner dan 150 centimeter breed? Dan kunt u de 150 cm brede raamhor zelf op de juiste maat maken, simpelweg door de cassette en de geleiders op de juiste maat te zagen. Kleiner dan 100 cm kan ook, dan kunt u de 100 cm nemen en deze op de juiste maat zagen. Ook heeft u bij ons de optie tot maatwerk: wilt u een uitzonderlijke maat die niet binnen het keuzemenu staat, neem dan even contact met ons op.

Keuze uit diverse kleuren

Onze raamhorren zijn leverbaar in verschillende kleuren, echter wordt wit (RAL9010) als standaardkleur gehanteerd. Naast wit kunt u ook kiezen voor de kleuren creme (RAL9001) of antraciet (RAL7016). De onderdelen worden uiteraard in bijpassende kleur geleverd.

Goedkope rolhor bestellen?

Bij Horrenbouw bestelt u eenvoudig uw uitstekende rolhorren als bouwpakket tegen zeer scherpe prijzen. Kies uw afmetingen, de kleur gemakkelijk via de webshop en u kunt binnen enkele dagen uw rolhor voor uw raam of aan uw kozijn monteren. Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend dan contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker aanspreken via de live chatfunctie.

Waarom Horrenbouw voor goedkope rolhor bouwpakketten?

  • Partner van Bol.com
  • 14 dagen geld terug garantie
  • Op maat geleverde producten
  • Échte experts op gebied van horren, raamhorren voor binnen en nog veel meer
  • Kant en klaar pakketten

Monteren is kinderspel

Bij het woord ‘bouwpakket’ denken veel mensen al snel aan een ingewikkeld, IKEA-achtig bouwpakket. Onterecht. Een bouwpakket rolhor is namelijk eenvoudig in elkaar te zetten en aan het raam of kozijn te monteren. Uiteraard zit er een duidelijke handleiding en meetinstructie bij. Het bouwpakket (zowel voor montage op de dag als in de dag) bestaat uit de bak voorzien van veer en gaas, de geleiders en een montageset met de benodigde onderdelen. Als optie is een rem leverbaar, deze zorgt dat de hor niet snel omhoog schiet, maar gecontroleerd (geremd) omhoog gaat. Zo bent u helemaal compleet en kunt u gemakkelijk uw rolhor maken tegen beduidend lagere prijzen dan kant & klare rolhorren elders.

Ook voor onderdelen, horrengaas, horprofielen en andere bouwpakketten

U kunt bij ons voor meer dan alleen een raamhor terecht. In ons assortiment vindt u namelijk ook onderdelen voor horren, horrengaas, horprofielen in verschillende breedtes en hoogtes en diverse bouwpakketten, onder andere voor ‘normale’ raamhorren, voorzethorren en hordeuren.

Vragen? Neem contact op!

Wilt u eerst antwoord op uw vragen voor u de knoop doorhakt en een van onze goedkope rolhor bouwpakket koopt? Dat is geen probleem. Neem dan gewoon contact met ons op – dit kan zowel telefonisch als via de mail.

INSTALLATIE OP DE DAG:

 

INSTALLATIE IN DE DAG: