Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Rol Aluminium Horgaas 120 cm breed / 15 meter rol

€ 99,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode HB14835
Productcode leverancier 14835
Bruto gewicht 3,00 Kg
Afmetingen (l,b,h) 1500 x 120 x 15 cm
Omschrijving

Rol aluminium horgaas 120 cm / 15 meter rol

Heeft u een volle rol aluminium horgaas 120 cm / 15 meter en een maaswijdte van ongeveer 0,8 x 0,8 nodig? Aluminium horgaas tegen de scherpste prijzen op een rol van 15 meter vindt u alleen bij Horrenbouw. Al ons horrengaas is van uitstekende kwaliteit. Het aluminium gaas is logischerwijs sterker dan het standaard gaas. Het aluminium gaas kan uitstekend worden toegepast voor het zelf maken van uw raamhorren. Dit product wordt tevens veelvuldig toegepast in de tuinbouw en visserij. De keur is de normale aluminium kleur (zilver).

Rollen zwart aluminium horgaas en Horrenbouw

Horrenbouw is enkele jaren geleden opgericht en heeft de focus en kennis om u de juiste rol zwart aluminium horgaas te bieden. Wij verkopen professioneel horrengaas van topkwaliteit. Door onze ervaring en relaties bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse breedtes. Dit doen wij in combinatie met kwaliteit, snelle leveringen en deskundigheid.

Direct zwart aluminium horgaas bestellen

Heeft u een volle rol aluminium horgaas gezien in onze webshop die bij uw toepassing past? Twijfel dan niet en bestel direct. Vervolgens bezorgen wij uw rol gaas snel thuis en kunt u aan de slag met het zelf maken van uw horren of andere werkzaamheden.